من خودم شخصمذهبی ای نیستم پس از این بُعد نمیخوامحرفی بزنم
اما روابط متعدد ۱- نشان از اختلال یا اختلالات هست که ریشه در کودکی داره ۲- بیماری های جنسی میاره ۳- روحش آلوده میشه
* بیماری هایی مثل HIV و زگیل تناسلی جالبه که بدونی از طریق انواع تتو و استخر و حتی لیزر مویزائد که میرید ممکنه زگیل تناسلی بیاره
جالب تر از اون حتیی سرویس بهداشتی بینراهی، یک نفر میشناسم ازین طریق مبتلا شد البته مرد بود وسریع درمان کرد و خوشبختانه به خانومش منتقل نکرد وگرنه سرطان میشد
برادرت باید بدونه بفهمه که چقدررر گرفتن این بیماری ها راحته
اگه یک نفر بیاد خاستکاری من و بگه در نوحوانی روابط متعدد داشته بخاطر سلامتیه جسمیم ردش میکنم چون ممکنه به هر دردی مبتلا شده باشه جدای ازینکه روح هم دیگه تنوع طلب شده و بدرد زندگی مشترک نمیخوره حتییی اگر عاشق بشه، برای ازدواجش به مشگل میخوره یه دختر بیچاررو مبتلا میکنه
۱۸ سال خیلی سن کمی هست برای داشتن رابطه اون هم متعدد که کلا برای ۳۰ ساله اش هم نشان از اختلالات هست
برادرت روانش سالم نیست متاسفانه و دچار عقاید اشتباهی از روابط شده، اروپایی های با عقل سلیم و با اصالت هم همچین کاری نمیکنن والا
حداقل یکی دو نفر درنظر بگیره و برن آزمایش بدن گواهی سلامت بگیرن و مطمئن باشن که با کسی دیگه ای دررابطه نباشن تا بیماری هم به همدیگه و هم بعدا به افراد بیگناه دیگه ای ندن
اینو شما برو برای چند نفر با عقاید مختلف حتی تعریف کنن ببین نظرشون راحب داداشت چیه، خیلیا همچین چیزی قبول ندارن عزیزم همونطور که خودت نگرانی و این نگرانی بی دلیل نیست