ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه
ازین به بعد اول سبزیو بریز تو قابلمه و با شعله کم بزار کاملا آب سبزی کشیده بشه و دیگه هیچ آبی نداشته باشه مراقب باش همش بزن تا نسوزه ، بعد پیازداغ درست کن و تو روغن سرخش کن سیاه میشه. فوت سیاه شدنش همینه فقط ، من هر وقت سبزی قورمه میگیرم اول کاملا تفت میدم همشو . بعد بسته بندی میکنم میزارم فریزر ، هر وقت لازم داشتم فقط سرخ میکنم
دختری از سادات هستم. بر دشمن مرتضی علی لعنت،ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم. خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃