2737
2739
عنوان

خانومایی که آشپزیشون زبانزدِ!!!!

80 بازدید | 6 پست

عذاداری هاتون قبول...


بگین چه جوری قورمه سبزیم سیاه شه؟

نگین سبزیشو سرخ کن که امروز دو ساعت و نیم با شعله کم سرخ کردم، آخرش بازم سبز شد...

قبلش بخارپزش کرده بودی سبزیاتو در حدی که آبش کاملا کشیده بشه؟ هر چی سرخ کنی وقتی بخارپز نشه سیاه نمیشه

دختری از سادات هستم. بر دشمن مرتضی علی لعنت،ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم. خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731
بخار پز نه، سبزی خام خورد شده ی آماده بود.

ازین به بعد اول سبزیو بریز تو قابلمه و با شعله کم بزار کاملا آب سبزی کشیده بشه و دیگه هیچ آبی نداشته باشه مراقب باش همش بزن تا نسوزه ، بعد پیازداغ درست کن و تو روغن سرخش کن سیاه میشه. فوت سیاه شدنش همینه فقط ، من هر وقت سبزی قورمه میگیرم اول کاملا تفت میدم همشو . بعد بسته بندی میکنم میزارم فریزر ، هر وقت لازم داشتم فقط سرخ میکنم 

دختری از سادات هستم. بر دشمن مرتضی علی لعنت،ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم. خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز