2777
2789
عنوان

شما بودین چکار میکردین؟

490 بازدید | 46 پست

سلام

خانواده شوهرمن هیچکدوم روزه نمیگیرن و قرار گذاشتن۱۲م برن بیرون شهر تفریح از صبح تا عصر

من روزه میگیرم حالا موندم چکار کنم

اول به شوهرم گفتم‌میام بعد گفتم نمیام تو با بچه برو(دختر ۴سالم)

گفتم من اینهمه گرفتم به شبهای قدر رسیده نگیرم

خوب کاری کردین 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا شما بودین چکار میکردین واقعا؟ از طرفی شب بعدش مامانم افطاری دعوت کرده میترسم باز ادا دربیاره که ...

عزیزم میزان اعتقاد آدم ها متفاوته 

من بودم احتمالا بعد اذان ظهر میرفتم و روزه ام رو می‌گرفتم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اگه من باشم، شوهرم بخاد با خانوادش بره مشکلی ندارم

ولی دخترمو نمیزارم ببره.. پیش خودم باشه خیالم راحتتره

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
ولی یجوری شد و‌میدونم پشت سرم کلی حرف میزنن

شما کار درست رو کردین

ان شاء الله خدا ازتون قبول کنه

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز