2777
2789
عنوان

نماز صد رکعتی

300 بازدید | 12 پست

بچه ها کی میدونه چطوریه توضیح بده لطفا

ممنون🤍

تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت برم میشع واسه حاجتم دعاکنی؟

بدونم چطوری خونده میشه حتما قربونت برم

تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌

به نظرم عبادت افراد باید متناسب با حد و حدود پیشروی عمومی‌شون تو معنویات باشه...

نماز صدرکعتی برای کسی که هنوز در قید ادای اول وقت و صحیح نمازهای یومیه نباشه، اشتباهه!

مستحبات باید از سر ذوق و اشتیاق انجام بشن نه با اکراه و میل به پایان گرفتنشون...

نمازهای قضای خودت را تا صد رکعت بخوان

نه این نیست 

ینی باید بگیم دو رکعت نماز شب قدر بجا میاوریم؟ نیت نوشته نبود

من تازه خوندم نمیدونستم چی بگم. دیگه گفتم نیت نماز شب قدر