2777
2789
عنوان

مهمونیه خانواده شوهره

160 بازدید | 13 پست

سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید،من سه ساله ازدواج کردم و یکساله تو خونه خودمم چند وقته شوهر گیر داده که خواهرامو دعوت کن منم زورم میاد چون یکی از خواهر شوهرام پاگشام که نکرده هیچی خیلیییییم مفت خورن هم خودش هم شوهرش هربار که مهمونی میریم خودشونو دعوت میکنن با ما میان چقد که غذا میخورن عینه گشنه ها هیچی بعدشم غذای دو روزشونو جمع میکنن میبرن براشون مهم نیس میزبان غریبس یا اشنا حالا شما میگید من چیکار کنم؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
کمک
2
100%
کمک
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه غذای چرت درست کن  مرغ آب پز کن ادویه هم نزن  یه رب هم بزن بره نه سالاد نه ژله   ...

شوهرم والا ابرومو میبره چون میدونن دست پختم خوبه انتظاره سفره انچنانی دارن😐 

خیلی دوس دارم ولی زوره بیان بخورن برن بعد متلک بارون کنن

نیتت مهمه و هیچ کس نمیتونه خرابش کنه. عزیزم برا خودت دردسر و حاشیه نساز . یه مهمونی ساده بگیر هرچی هم گفتن بزار بگن هر کس به عاقبت عملش میرسه

انچنانی بذار در ظاهر اما رو مزه ها کار نکن فقط ظاهرش خوب باشه

بیشتر از این ناراحتم که شوهره زور میکنه باهاش حرف میزنم میگم بابا اینا به تو ارزش قاعل نشدن مثلا تک پسری تورو دعوتت کنن غریبه ها دارن دعوت میکنن ولی این خواهرش عینه خیالش نیس میگه اره ولی باز کاره خودشو میکنه