2777
2789
عنوان

میخوام برای حاجترواییمون واقعه و توحید بخونم خواستید بگید دعاتون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 144 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803

منم برای مستقل شدن مالیم

قبول شدنم تو ازمونی که میخام و رتبه شدنم

ارشدم

بابام درست بشه گیر نده به من اذیتم نکنه😭😭💔

خوشگل خانووووم، میشه همینطوری که رد میشی واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 😍♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403
2804

مبینام 

لطفا دعا کن به اونی که دوسش دارم برسم 

ایشالا خودتم حاجت روا شی

اگه اینو دیدی، لطفا یه صلوات بفرست به اونی که دوسش دارم برسم. میدونی انتظار واسه عشق سخته. صبر همیشه جواب میده ولی موقعی که حرف از احساس و عواطف میشه انتظار انگار گره کوریه که باز نمیشه . امیدوارم به چیزی که تو دلته برسی🤍
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله خدا ان شالله عاقبت بخیرش ک ...

ممنونم از لطف شما ،الهی که شما هم حاجت روا بشی  

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
2805

عزیزم صاحب الزمان من و خانوادم رو دعا کن خدا حاجت رواتون کنه آن شأالله و عاقبت بخیر بشید آن شأالله بحق این شب خواسته دلتون با حکمت خدا یکی باشه و مایه عاقبت بخیری و خوش بختیتون باشه خیلی محتاجم داداشم رو هم ویژه دعا کن گره کاراش باز بشه و رزقش زیاد بشه

الهی و ربی من لی غیرک .... لطفاً برای گشایش تو زندگیم یه صلوات بفرست و تو نماز شب‌هاتون دعام کنید خدا گره از کارت باز کنه بحق فاطمه زهرا س
2801