صباخاتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 4755 عنوان به پدر دخترم بگم یا نه؟ 1015 بازدید | 7 پست خانوما تاپیک قبلیمو لطفا بخونین بگین چیکار کنم. به حرف شوهرم گوش کنم یا به پدر دخترم واقعیتو بگم. اگه بفهمه شوهرمو میکشه. چیکار کنم پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟 1403/01/10 | 23:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تعلیقیه_کنه عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 4199 بچتو با یه روانی تنها گذاشتی عرضه نداری نگه داری بده به پدر خودش بچه رو بچه ی 4 ساله کتک زدن داره ؟ تف تو ذات کثیفش
abcde0 عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 1103 اعصابم خردشد کاش تاپیکتو نمیدیدماگه میترسی خون بپا شه نگوولی بچت رو دیگه از این شوهرجدیدت دور کنمن آینده ی خوبی بااین شوهرت درانتظار بچت نمیبینم
صباخاتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 4755 لطفا دخترتو با ناپدریش تنها نزار اگه جای دیگه ای نمیتونی بزاری سرکار نرو بخدا اصلا شوهرم همچین ادمی نبود دارم از ناراحتی دق میکنم. دیگه با دخترم تنهاش نمیزارم پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
صباخاتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 4755 من نمیخوام با این مرد بمونم ولی ازش باردارم بخدا نمیدونم چیکار کنم خودش پای تلفن گریه میکنه میگه غلط کردم .ولی میترسم واقعا بچه بیارم ازش. پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
ferche عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 2083 چه جراتی بچه اوردی ازشحالا دخترت اروم شده یا نه با شوهرت چکار کردی
صباخاتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 4755 چه جراتی بچه اوردی ازش حالا دخترت اروم شده یا نه با شوهرت چکار کردی دخترم خوابیده ولی امشب همش گریه میکرد. شوهرم زنگ میزنه پای تلفن گریه میکنه میگه غلط کردم و عصبی شدم و فلان ولی چندشم میشه صداشو بشنوم. دخترم فقط ۴ سالشه چطور میتونه. بخدا خودم دارم از ناراحتی دق میکنم پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
ferche عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 2083 دخترم خوابیده ولی امشب همش گریه میکرد. شوهرم زنگ میزنه پای تلفن گریه میکنه میگه غلط کردم و عصبی شدم ... عزیزم نمیتونم دلتو خالی کنم اما اگه ممکنه بیشتر دقت کن ببین بلایی سرش نیورده باشه و به بابای اصلیش بگو