2777
2789
عنوان

نگیدحلالم کنید

498 بازدید | 4 پست

غلط میکنیددرحق کسی جفامیکنید

دلی رومیشکنید

اشک کسی رودرمیارید

دروظیفه ات کوتاهی میکنید

وهزارکوفت وزهرماردیگه

بعدشب قدرکه میشه راحت میگیدحلالم کن؟!😡😡😡😡😡😡😡😡😡🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

دوست دارم خرخره ی طرف روموقع گفتن این جمله بدم سگ بجویه

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

بگیدبیاییدجبرانش کنم......

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استاد من سر کلاس میگفت چرا به کسی میگید حلالم کن در حالیکه تو جمع از اون فرد غیبت کردید و وجهه اجتماعی اون فرد خراب کردید ؟ 

وقتی ما از کسی غیبت میکنیم باعث میشیم که ذهنیت دیگران در مورد اون فرد تغییر کنه و به آدم بد تبدیل بشه 

حالا میگید حلالم کن ؟! 

ذهنیت دیگران در مورد اون بنده ی خدا رو چطور میتونید درست کنید ؟ 

ابروی رفته شو چطور میتونید برگردونید ؟ 

شما زمانی بخشیده میشید که توی همون جمع اعتراف کنید و از اون فرد حلالیت بخواید .

البته خدا کریم و بزرگوار هست ، از دیگران بگذرید تا دیگران هم شما رو ببخشن

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

استاد من سر کلاس میگفت چرا به کسی میگید حلالم کن در حالیکه تو جمع از اون فرد غیبت کردید و وجهه اجتما ...

😔😔😔😔😭😭😭😭