2777
2789
عنوان

دوستی

111 بازدید | 23 پست

من با یه آقای اشنا شدم بعد سر یه موضوع باهم بحثمون شد و کات کردیم و من خیلی بهش فحاشی کردم حرفای ناموسی زشتی بهش زدم بعد الان نزدیک یکسال کات کردیم از موقعی که کات کردیم تا به دیروز یه جواب تلفنم نمیداد تا اینکه دیروز عذاب وجدان گرفتم از حرفایی که زدم بهش بهش زنگ زدم و جوابم داد گفت چیشده گفتم که از حرفایی که بهت زدم پشیمونم و عذاب وجدان دارم به خاطر اینکه اعصاب خودم راحت باشه بهت زنگ زدم گفت اشکال نداره مهم نیست برام اعصاب خودت خورد نکن اگه مشکلت اینه دیگه زنگ نزن بهم کار دیگه داشتی اشکال نداره منم قطع کردم بچه ها یعنی چی یعنی ممکنه دوباره باهم اوکی بشیم از حرفاش چی میفهمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردها زن‌های دست نیافتنی و سنگین رو دوست دارند. نباید تماس می گرفتی باهاش

هیج دوست پسری شوهر نمیشه

بیشتر پسرها قصدشان از دوستی سوءاستفاده است نه تشکیل زندگی

نشانه اش اینه که اگر بهش بگی بیا خواستگاری بهانه میاره نمياد 

نه برنگرد،وقتی حرمت رابطه بشکنه بازم اون اتفاق میفته، سعی کن دنبال یه رابطه سالم باشی که به اینجاها نکشه که بهش فحش بدی، اگرم خواستی برگردی منتظر یه حرکت از سمت اونم باش بنظرم

مردها زن‌های دست نیافتنی و سنگین رو دوست دارند. نباید تماس می گرفتی باهاش هیج دوست پسری شوهر نمیشه ...

😑😑😑😑 من از حرفایی که بهش زده بودم پشیمون بودم به این خاطر زنگ زدم

عجب ... نه پاپی اش نشو اصلا دنبال یکی دیگه باش ،و رو خودت کار کن حرفاي زشت ناموسی زدن در شان یک خانم ...

من شاید باورش سخت باشه حتی بعد از اون نگاه هیچ پسری نکردم بعد از کات کردن باهاش سعی کردم خودمو بیشتر سرگرم درسم کنم ولی همیشه فکر اونم میدونم حرفای زشتی زدم