2777
2789
عنوان

دعا

43 بازدید | 7 پست

بچه ها میگما تو این شب عزیز و گرانقدر برای شفای همه بیماها مخصوصا خواهر زاده من دعا کنید دعا کنید بیماریش هیچوقت برنگرده لطفا درمورد بیماریش سوال نکنید😭 واینکه اگه دیدین یکسری کامنت ها رو ج ندادم بدونید گوشیم خاموش شده متشکرم از محبتتون

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۱۰ تا صلوات میفرستم براش 

خیلی ممنونم خدا اجرت بده

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

ممنونم بابت دل پاکتون

فدات ایشالا خدا همه مریض هارو شفا بده مریض توی خونه ای باشه خیلی سخته🥺

ارا عزیزم مخصوصا منی که یکی از اطرافیانم مریض شه که صدهزار بار میمیرم و زنده میشم