رها۸۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 3951 عنوان حس ششم 93 بازدید | 17 پست شاباله جان هستی ؟؟؟@شاباله 1403/01/10 | 22:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ssmmmmmm عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 3809 بعضی از حس ششم ها موکل دارن مراقب باشید و هیچ گره ای گشوده نمیشود مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
طنابببب عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 6897 بعضی از حس ششم ها موکل دارن مراقب باشید یعنی چی؟ شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
ssmmmmmm عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 3809 یعنی چی؟ یعنی مثلا شما میگی با حمید ازدواج میکنم یا نه بعد اگه اون خانوم بگن نه دیگه هیچ وقت اتفاق نمیوفته درصورتی که شابد اتفاق میوفتاد و جن و توی زندگیت وارد مبکنن و هیچ گره ای گشوده نمیشود مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
رها۸۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 3951 یعنی مثلا شما میگی با حمید ازدواج میکنم یا نه بعد اگه اون خانوم بگن نه دیگه هیچ وقت اتفاق نمیوفته در ... یا خدا مگ میشه
طنابببب عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 6897 یعنی مثلا شما میگی با حمید ازدواج میکنم یا نه بعد اگه اون خانوم بگن نه دیگه هیچ وقت اتفاق نمیوفته در ... یا خدا واقعا؟؟من خودم حس ششم خوبی دارم والا ولی به همه میگن شاید حسم اشتباه باشه جز خدا کسی نمیدونه،ولی از حس ششم ها میپرسم خودم هم راست میگی دیگه نمیپرسم شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
ssmmmmmm عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 3809 یا خدا مگ میشه اره چرا نشه چجوری انقد مطمئن میگن جدا میشین یا بهم میرسین دقیق مثل دعانویس ها و هیچ گره ای گشوده نمیشود مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
ssmmmmmm عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 3809 یا خدا واقعا؟؟ من خودم حس ششم خوبی دارم والا ولی به همه میگن شاید حسم اشتباه باشه جز خدا کسی نمیدون ... بله الان شما حس ششم طبیعی دارید؟ میتونم درخواست بدم چند تا سوال دارم؟ و هیچ گره ای گشوده نمیشود مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
raha051 عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 13196 یا خدا واقعا؟؟ من خودم حس ششم خوبی دارم والا ولی به همه میگن شاید حسم اشتباه باشه جز خدا کسی نمیدون ... در موزد ازدواج منم بگو لطفا امسال ازدواج میکنم؟ شوهرم چیکارست وضع مالیش؟
طنابببب عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 6897 بله الان شما حس ششم طبیعی دارید؟ میتونم درخواست بدم چند تا سوال دارم؟ بعضی وقتا حسم درست درمیاد تاپیک آخر مو بخون میبینی،به یکی گفتم چه فصلی و چه رنگی و کات میکنی و میبینیش درست دراومده والابعضی هارو اشتباه گفتمبه یکی گفتم بچه اولتو پسره گفت آره خودم نمیدونستم حس ششم دارم چند تا و گفتم دیدم دارم شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
طنابببب عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 6897 در موزد ازدواج منم بگو لطفا امسال ازدواج میکنم؟ شوهرم چیکارست وضع مالیش؟ حسم میگه نجر خدا کسی نمیدونه شاید حسم اشتباه باشه انشاالله به زودی ازدواج کنی شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
raha051 عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 13196 حسم میگه ن جر خدا کسی نمیدونه شاید حسم اشتباه باشه انشاالله به زودی ازدواج کنی ان شاالله ک اشتباه ممنون
طنابببب عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 6897 ان شاالله ک اشتباه ممنون انشااللهناامید نباش خدا فقط میدونه آینده رو انشاالله به زودی تاپیک ازدواج تو ببینم♥️ شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
raha051 عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 13196 انشاالله ناامید نباش خدا فقط میدونه آینده رو انشاالله به زودی تاپیک ازدواج تو ببینم♥️ قربانت ان شاالله