2777
2789
عنوان

اولین خاطره😂

1702 بازدید | 82 پست

بیاین اولین خاطره شیو کردنتونو بگین چ حسی داشتین😂😂😂😂

من خودم غصه میخوردم انگار دوس نداشتم موها ازم جدابشه😂😂😂😂😂

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

من ذوق کردم بور بودم مشخص نبود مامانم میگفت نزن تیره میشه به زور زدم ذوق میکردم تو آینه نگاه خودم میکردم نرم شده بودم 

حس  بزرگ بودن داشتم بهش فکر میکنم فاز خودمو درک نمیکنم 😂😂

دانشجو❤️👩‍⚕️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اولین بار موهای پشت لبمو میخواستم بردارم مامانم خونه نبود کرم موبر بدن گذاشتم خیلییییی زیاد موند قشنگ سوخت پشت لبم فک کن پوستم سفید پشت لبم از دور قرمز معلوم بود😂😂 

ماسک میزدم تو خونه مامانم گف چته گفتم نمیخوام هوای سرد بره تو ریه هام اونم وسط تابستون😂😂

گف تو ی گندی بالا آوردی داد پایین ماسکو دید بعلهههههه🤣🤣

محکم زد تو سرم دیگ کارمون شده بود پماد مالیدن

سر این تولد نرفتم جزغاله شدم😂😂

دست و پامو زدم رفتم تاپ شلوارک از این گیاهیا پوشیدم جذب تنم شد انقد حال میداد نرم نرررررم🤣

شبم لخت خوابیدم با لباس زیر رفتم زیر پتو خیلییییی حال میداد نرم نرم شده بودم😂😂

پشمام😂 من خیلی ذوق داشدم ک باز بدنم مث قبل شده میرفدم جلو اینه هی نگا میکردم😂💔

جررر😂😂😂😂

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

من تو عروسی چون دامن پوشیده بودم

هعی دامن میدادم کنار به دختر خالم میگفتم نگاه کن مثل اینه شده چقد صافه پام تا زانو

چقدم تاکید داشتم 😑😐 اونم میگفت باشه باشه

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

دست و پامو زدم رفتم تاپ شلوارک از این گیاهیا پوشیدم جذب تنم شد انقد حال میداد نرم نرررررم🤣 شبم لخت ...

جررر😂😂😂😂😂😂

من تو عروسی چون دامن پوشیده بودم هعی دامن میدادم کنار به دختر خالم میگفتم نگاه کن مثل اینه شده چقد ...

جای خصوصیتو😂😯