2789
عنوان

ترسناک ترین...

275 بازدید | 38 پست

ترسناک ترین صحنه ای ک تو عمرتون باهاش رو ب رو شدین چی بوده؟؟؟

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

همین دیشب

سرماخورده بودم بابام اومده بود بهم سر بزنه فک کردم چیزیه جیغ کشیدم ۲ نفری پریدیم هوا🤣🤣

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

من خودم

یکی از فامیلامون مرده بود بعد ک باامبولانس اوردن ببرن دفنش کنن از زیر تابوتش خون میچکید چون کالبد شکافی کرده بودنش خیلی وحشتناک بود😑😑😯😯😶😶

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
همین دیشب  سرماخورده بودم بابام اومده بود بهم سر بزنه فک کردم چیزیه جیغ کشیدم ۲ نفری پریدیم هو ...

وای😂😂😂😂😂

اه الان یادم اومد 

سال ۹۴ از مسافرت برگشتیم مستقیم رفتیم خونه مامانبزرگم 

خونه مامانبزرگم توی گوشی پسر عمم ی فیلم از داعش دیدم نمیگم چی ک حالتون بد نشه 

فقط میتونم بگم ی ماه  عین اینایی بودم ک مرده متحرک شدن ۱۲ سالم بود 

اصلا خیلی افتضاح بود 😫😫😫😫😫😫😫😫

۱۵ بهمن به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر....کاربری دست یه شهره🤣🤦🏻♀️

من وقتی بچه بودم از جن میترسیدم یادمه ی شب تا ساعت فک کنم 5 خوابم نبرد خواب دیدم ی جن باریش سیاه و با یک مشعل دور ماشین میچرخید خواستم بکشمش چاقو در دسترسم نبود نخ چین رو برداشتم فرو کردم تو شیکمش 😂😂😂دیدم جنه از جنهای نامرئیه

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

اه الان یادم اومد  سال ۹۴ از مسافرت برگشتیم مستقیم رفتیم خونه مامانبزرگم  خونه پاپانبزرگ ...

بگو لطفا