2777
2789
عنوان

غصه بدهی مردم

114 بازدید | 12 پست

خیلی غصه میخورم یه ماه دیگه یه رقم بزرگ باید پرداخت کنیم چک دادیم تنها دارایی مون خونمونه که اونم هر کی میاد مفت میخواد همینجوری کلی زیر قیمته 

مشتری واقعی هم نیستند 

الکی مزاحمت ایجاد میکنن 

خدایا تو رو به این شب عزیزت کمکمون کن خونمون بدون مشکل با یه قیمت خوب فروش بره شرمنده نشیم پول مردم رو بدیم خدایا خودت به خانوادم کمک کن 

برامون دعا کنید تو این شب عزیز محتاجیم ان شالله مشکل همه حل بشه 

کی میدونه چند تا کوه رو شونه های کی سواره ؟ با هم دیگه مدارا کنیم 🌸🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی اینجوری که مستاجر میشید نمیشه وام بگیرید؟

نه عزیزم رقمش زیاده عب نداره فقط پول مردمو بدیم شرمنده نشیم برام دعا کن با قلب پاکت 

نه عزیزم رقمش زیاده عب نداره فقط پول مردمو بدیم شرمنده نشیم برام دعا کن با قلب پاکت 

متاسفانه قلبم پاک نیست انقدر گناه کردم و شرایط توبه نیست که مدتهاست روم نشده از خدا چیزی بخوام 

انشالله خدا کمکتون کنه

ممنونم عزیزم ان شالله با تمام وجودم بهش توکل کردم میدونم که هیچوقت بنده هاشو نا امید نمیکنه

ما هم درگیر قسط و وام و چکیم  من دیگه امشب دعا کردم بی خیالی نصیبم کنه ، چون غصه خوردنام کاری ...

ان شالله درست میشه خدا بزرگه

ان شاءالله بدون فروش خونتون مشکلتون حل بشه .‌‌  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

ممنونم مهربون ❤

متاسفانه قلبم پاک نیست انقدر گناه کردم و شرایط توبه نیست که مدتهاست روم نشده از خدا چیزی بخوام 

امشب برو باهاش حرف بزن خدا هیچوقت رهات نکرده خدا خیلی مهربون تر از تصورات ماست مدت هاست منتظره تو یه قدم به سمتش برداری اون هزار قدم به سمتت بیاد امشب شب آشتیه