2777
2789
عنوان

شب قدر

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 32 پست
مامانم، مامان بزرگم،بابابزرگم... اسمشون رو بگم شناسایی میشم 🥲 فوت شدن. ممنون میشم. التماس دعا ♥️

ان‌شاءالله روحشون غرق نور و آرامش باش؛ پشت سرت دعای خیرشون باشه و تمام اجدادت مورد قرین رحمت واقع بشن

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اسمم هاجر هستش،لطفا برای گشایش بختم دعا کنید...شاید با نفس شما،دعا در حقم گیرا شد.🙏

از خدا میخوام خود فاطمه خانم زهرا گلاب و عسل به بختت بریزه و جفتی رو برای خودت پیدا کنی و تو زندگیت قرار بدن که صدهزار مرتبه خدا رو شکر کنی

از خدا امشب به حق فاطمه‌ی دو جهان که هم نام ایشون هستن؛ خوشبختی و سلامتی وارد زندگی فاطمه خانم بکنه ...

ممنونم مهربون. انشاالله شما هم به چیزیکه میخوای برسی بحق امشب

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
برای شادی روح ماهرخ.محمد.عزیز. سلامتی دخترم و خوشبختیش برای بچه دار شدن داداشم برای اینکه شوهرم ا ...

بانوجان

از خدا میخام تمامی امواتت در ارامش و نور باشن

دخترت زیر نظر مامان خانم فاطمه زهرا به سلامتی و خوشبختی زندگی کنه

خدا فرزندهای صالح وارد زندگی برادرت بکنه؛ صالح سالم و زیر نظر اهل بیت

وانچنان انچنان همسرت باهات مهربون و با عطوفت بشه که بفهمهی فقط معجزه خدا روی شما اومده

لطفا برای این افراد دعا کنید ممنونم اکرم و احمد که درگذشتند و مهدیس که زنده اس❤️‍🩹🫂 مرسیییی

خدا تمام امواتتون رو ببخشه و بیامرزه

و مهدیس نامی که نام برده شده؛ به خوشبختی و سلامتی دائمی دست پیدا کنه

الهم عجل لولیک الفرج الهی که همه خونه دارشن الهی که دامن همه سبز شه الهی پدری شرمنده بچش ...

عزیزم ان‌شاءالله امسال ملائکه خدا به خدا خط به خط سال‌های زندگیت رو به وسعت قلب مهربونت بزرگ و زیبا بنویسن

صلوات فرستادم برات سوره قدر هم خوندم ان شاالله حاجت روا شی برای فاطمه دعا کن(فوت شده) برای خودم ه ...

از خدا میخوام به زندگیت نظر کنه

از جانب تمام گناهات بگذره و اون چیزی که باعث میشه دیرتر دعات رو برآورده کنه؛ کنار بزاره و تمام حاجات دلت رو بده

تمام امواتت مورد قرین رحمت🖤

از خدا میخوام به زندگیت نظر کنه از جانب تمام گناهات بگذره و اون چیزی که باعث میشه دیرتر دعات رو برآ ...

چه دعای قشنگی کردی عزیزم ممنون واقعا امیدوارم چند برابر این انرژی که به من دادی به خودت برگرده💓💓

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️
اتفاقا سالگرد فوت بابام هست منم برای امواتت 100 صلوات میفرستم عزیزم برای بابام فاتحه میخونی لطفا حم ...

عزیزم خدا تمام امواتت علل الخصوص پدرت رو بیامرزه که اینجوری تربیت شدین به یاد امواتتوون هرچند دور و نزدیک باشین

ان‌شاءالله تمام مدت طول عمرت با لبخند کنارت حضور داشته باشن و همیشه نور به قبرشون بباره

عزیزم خدا تمام امواتت علل الخصوص پدرت رو بیامرزه که اینجوری تربیت شدین به یاد امواتتوون هرچند دور و ...

ممنون عزیزم از دعا قشنگت بهترین ها برات اتفاق بیفته 🌹 خوشبخترین باشی 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰
بدوارثین بی وارثین ،،، پدر بزرگان و مادر بزرگانمان خاله ی عزیزم ،،پدر شوهر و مادر شوهرم دخترم مریم ، ...

سلام عزیزم

خدا کل امواتتون رو ان‌شاءالله بیامرزه و مورد قرین رحمت خودشون قرار بدن

تمام مدت نور به قبرشون بباره و تمام اعضای خانوادتون زیر سایه‌ی لطف خودش با سلامتی و شادی زندگی بکنین

چه دعای قشنگی کردی عزیزم ممنون واقعا امیدوارم چند برابر این انرژی که به من دادی به خودت برگرده💓💓

مممنونم از حس زیبات

التماس دعا بانوی دل شکسته

ممنون عزیزم از دعا قشنگت بهترین ها برات اتفاق بیفته 🌹 خوشبخترین باشی 

مرسی از قلب مهربونت زیبابانو