2821
2789
عنوان

حق دارم ایا🥲💔

114 بازدید | 10 پست

رلم ۷ ماه بخاطر کارش یه شهر دیگه بود و ۷ روزه اومده ۳ روزش قهر بودیم بعد سه روز اوکی شدیم و چت کردیم....پریروز من رفتم مسافرت(تازه اومدم امشب)روز قبلش بعدازظهر بهش پیام دادم که من میخوام چند روز برم مسافرت اونم گفت باشه عشقم برو مواظب خودت باش منم در جواب نوشتم باش و دیگه بهم پیام ندادیم تا ساعت ۱۲ اینا شب سرکاره و این ۷ روز +۷ماه همو هنوز ندیدیم الان عصبیم

دلتنگی عصبیم کرده و باعث شده همش باهاش دعوا کنم

طاقتمم نمیگیره پیام ندم ولی میخام ببینم اگه من پیام ندم این رابطه چه بلایی سرش میاد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخه پسر به اون بزرگی این بچه بازیا چیه برو ببینش منطقی باهاش حرف بزن 

نمیدونم واقعا 

دوس دارم اون بگه بیا ببینمت مترسم من بگم بگه سرکارم و فلان...

قبلا همیشه اون میگفت ببینمت از وقتی رفته شهر دیگه و اومده یه جوری شده 

بعد اون دیگه پیامی بینمون رد و بدل نشد😕💔

نمیدونم واقعا  دوس دارم اون بگه بیا ببینمت مترسم من بگم بگه سرکارم و فلان... قبلا همیشه اون م ...

بنظرم زیر نظرش بگیر عزیزم بوهای خوبی نمیاد 

البته تو دیگه اصلا خودتو کوچیک نکن و پیش قدم پیام و اینا نشو بنظرم پسرا کسی که اینطوری باشن بیشتر جذبشون میشن 

من ۴ ساله همین راهو پیش گرفتم 

بنظرم زیر نظرش بگیر عزیزم بوهای خوبی نمیاد  البته تو دیگه اصلا خودتو کوچیک نکن و پیش قدم پیام ...

ارع سعی میکنم نشون ندم ولی چک میکنم کاراشو

اینستا و اینا نداره فقد پیام عادی ولی چند وقته تل نصب کرده و بعضی مواقع انلاین میشع😐💔و پریشب ساعت ۸ بدون اینکه یه پیام بده خبری از من بگیره تو تل آنلاین شده بود من اصلا به روش نیاوردم که داخله تلگرامی و فلان

هرچند از صب تا شب سرکاره ولی حداقل ۵ دقیقه نمیتونه منو ببینه؟اولین بارمه که واسه اینکه بهم نمیگه بیا ببینمت ناراحتم