2777
2789
عنوان

صلاح خدا

326 بازدید | 14 پست

شده تابحال از ته دل یچیزی‌رو بخاین و نشه.

و بعد دیگه خسته بشید و همه چیز رو بسپارید به خدا و بعدش مشکلتون حل بشه؟

اینکه خواسته هامون رو بسپاریم به اون بالا سری تاثیری داره؟

دیگه خسته شدم از نرسیدن ها.🙂

من کلکسیونی از سپردن به خدا و نرسیدنم 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله اشتغال و ازدواج البته همش باید تو مسیر کارای درست و عاقانه باشی مقدرات خوبی پیش میاد مثلا تلاش و ...

من یکیو دوس دارم و از همون ابتدا منفی بافی کردم جز این چندوقت.از همون اول گفتم نه امکان نداره و اینا و کارها ب خوبی پیش نرفت.اما این چندوقت گفتم خب ممکن هم هست خوب پیش بره و واقعا هم یسری کارها بخاطر همین مثبت گرایی اوکی شد اما دیگ نمیدونم به خواسته هایی ک دارم میرسم یا نه😔دیگه واقعا خسته شدم.از همه چی.هیچ چیز مثبتی تو زندگیم وجود نداره

تو چه مدتی خواستی و نشد ؟  براش چیکار کردی مثلا ؟

واسه درس و چیزای شخصی خیلی تلاش کردم ی مدت و نتیجه نداد. بازم دارم تلاش میکنم ولی نمیدونم تهش نتیجه ای داره یا نه.

من یکیو دوس دارم و از همون ابتدا منفی بافی کردم جز این چندوقت.از همون اول گفتم نه امکان نداره و اینا ...

عزیزم ببین اجازه بده کسی تو رو دوست داشته باشه و به کسی فکر کن که اون دوست داشته باشه منظورم اینه اگر طرف حسی بهت نداره خودتو درگیرش نکن زندگیتو کن دنبال سرگرمی هنر و حرفه ای باش . خیلی از ماها عشق و زندگی عاشقانه رو تجربه نمیکنیم ولی قرار نیس بشینیم غصه بخوریم

عزیزم ببین اجازه بده کسی تو رو دوست داشته باشه و به کسی فکر کن که اون دوست داشته باشه منظورم اینه اگ ...

خب راسش من نمیدونم تو دل بقیه چی میگذره و چ حسی داره.

اما امیدوار بودم حل بشه موضوع

الانم نمیگم دلم میخاد حتما ب اون برسم یا هرچی

اما کلا نه فقط برای عشق و اینا بلکه چیزای دیگه ای هم ک میخام درست نمیشن.از ی طرف دیگه حمایت خانواده رو ندارم و متاسفانه تو هیچ زمینه ای حامی من نیسن