2777
2789
۳ تا ۴ سال دیگه فکر کنم مهندسی .وضعت خوب میشه.به مرور بهتر میشی اما حریص نشو و پله پله ترقی داشته با ...

من زودتر ازدواج میکنم یا دوتا داداشم؟ 

طرف غریبه یا فامیل و چند سال فاصله سنیه؟ 

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس تو کم کن. حسی نداره

حس کراشم بهم چیه؟

چرا جدیدا دیر سین میزنه؟

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
دوتا داداشات یا یکی از داداشات ولی غریبه و زیاد فاصله نیست

ازدواج من طرف غریبه و زیاد فاصله سنی نیست درسته؟ 

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

بله

میشه حس کراشمو بهم بگی؟

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
حس کراشم بهم چیه؟ چرا جدیدا دیر سین میزنه؟

@آنیتو2  

مشکل و درگیری ذهنی کلافگی

حسش بهم چیه؟