2777
2789
عنوان

شام امشب 🤷🏻‍♀️🙆‍♀️😅🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 8177 بازدید | 119 پست
خیلی زیبا بهار خانمی نوش جانتون ما پوست مرغ رو قبل سرخ کردن و پخت جدا میکنیم 

مرسی قشنگم❤️❤️❤️

ن ما جدا نمی‌کنیم 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

بیا خوشگلم همش مال تو😍 مرسی خوشگلم ❤️❤️ وای عاشق برنج و تن ماهیم😍😍نوش جونتون ❤️❤️❤️

جااااااااان💋💋💋💋💋💋

اره منم دوست دارم البته اگه ترشی های شما باشه🤪🤪🤪🤪🤪

کانال روزمرگیمhttps://eitaa.com/zendegizahra

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام.  نوش جان میشه بپرسم. هدف تون از اینکه عکس سفره تون رو میزارید تو سایت.  چیه؟؟؟

چه هدفی میخوام داشته باشم 

مگ من میگم هدفتون چیه تاپیک میزنید 

دلم میخواد میزارم اگ اذیت میشید تیتر من همیشه اینه نیاید دوست عزیزم

ممنونم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

❤️❤️دست‌پخت خودمه😁

خیلیم عالی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

جااااااااان💋💋💋💋💋💋 اره منم دوست دارم البته اگه ترشی های شما باشه🤪🤪🤪🤪🤪

عزیزم🤭🤭🤭😄😍😍😍❤️❤️❤️

چه هدفی میخوام داشته باشم  مگ من میگم هدفتون چیه تاپیک میزنید  دلم میخواد میزارم اگ اذیت ...

چرا ناراحت شدید

سوال کردم

برام جالبه بدونم. اینهایی که عکس غذاهاشون تو سایت عمومی میزارن.  چی تو. مغزشون میگذره

ظاهرا بی هدفه.       موفق باشی

چرا ناراحت شدید سوال کردم برام جالبه بدونم. اینهایی که عکس غذاهاشون تو سایت عمومی میزارن.  چی ...

ناراحت نشدم

دلم میخواد میزارم چون خیلی انرژی مثبت میده 

البته کسی ک منفی باشع متوجه نمیشه 

چون خیلیا انگیزه میگیرن از تاپیک من و دیدم زندگیشون پر از عشق و محبت شده حتی با یع  غذا پختن ک خونه گرم و صمیمی نشون میده

فک نکنم بازم متوجه بشید

همچنین شما موفق باشید 

(زرشک با زیر کم شعله با روغن تف داده بعد خلال پسته و خلال بادوم به زرشک اضافه کرده زعفرون دم کشیده ا ...

عزیزم نوش جانتون با تاپیک هات حس خوب میگیرم شما شکر نمیزنین به زرشک؟من یه کم میزنم 

الهی خدا به همه بده رزق و روزی زیاد 

نوش جانتون درسته بعضیا ندارن ولی شما هم تاپیک هات حس خوب میده انرژی مثبته 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

عزیزم نوش جانتون با تاپیک هات حس خوب میگیرم شما شکر نمیزنین به زرشک؟من یه کم میزنم  الهی ...

مرسی قشنگم❤️

یه قاشق مربا خوری مامانم گاهی میزنه گاهی نه 

و خب خیلیا عزیزم دوست ندارن بزنن

ایشالله خدا به همه ی هم وطن هام بده ک سر یه غذا اینجوری نکنن

خوشحالم حس خوب میگیری 😍😍❤️

نوش جون عزیزم مهربونم❤❤❤

مرسی عشق من😍😍❤️❤️❤️دوست قشنگم💋💋🫂❤️

مرسی قشنگم❤️ یه قاشق مربا خوری مامانم گاهی میزنه گاهی نه  و خب خیلیا عزیزم دوست ندارن بزنن ا ...

دستور ماهی سرخ شده خوشمزه میشه برام بزاری اینجا؟شما شمالی هستین؟

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )