2777
2789
عنوان

آش پاکسازی بدن_کیا انجام دادن ؟ چ مدت؟ و چه تاثیراتی براتون داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3713 بازدید | 33 پست
گلم باید مشاوره بشی ازنظر پوست و ادرار و مو و قد و وزن واخلاق و خیلی چیزای دیگه مزاج تعیین میشه..من ...

اهان خیلی ممنونم 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

من خودمم صفراوی ام..خودمم درحال پاکسازی ام باچیزای دیگه.ان شالله شمام موفق باشین

و همچنین ❤️

اینجا بگید همه فیض ببریم 

اگر رایگانه❤️

این دستوری ک من نوشتم برای حکیم خیر اندیشه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مزاح ربطی به چاقی پهلو هم دارد؟

بله گلم چاقی و چربی های پهلو و باسن و ران از غلبه بلغم هستش..تیم ما براماه رمضون مشاوره های رایگان گذاشته برا شما عزیزان.دوس داشتی خبر بده تا بهت بگم مزاج و طبعت رو

و همچنین ❤️ اینجا بگید همه فیض ببریم  اگر رایگانه❤️ این دستوری ک من نوشتم برای حکیم خیر اندی ...

من کانال و گروه استاد رو دارم واقعا بی نظیره.ولی اینجا نمیشه.چون تبلیغ کنم نی نی سایت تعلیقم میکنه.با اول دوستامون رو مشادره میکنیم.براشون گروه های درمانی با استادمون میذاریم و براشون درمان ارائه میدیم.برا چاقی و لاغری و پاکسازی رحم و کبد وخیلی چیزای دیگه

الانم ک ماه رمضونه ی چالش گذاشتیم برا همه دوستانمون برا پاکسازی بده.قبل افطار خاکشیر و آب ولرم بخورن ...

نگا اب جوش زیاد خوردن بدن چروک میشه راسته؟؟؟

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 
آب جوش نه گلم..آب ولرم خوبه.یعنی بجوشونی کمی خنک شه بخوری.آب جوش رو روی گوشت یخ رده میریزی وامیره چ ...

خب ن دیگه

همون منظورم جوشیده باشع بعد یکم سرد بشع بخوریم هرروز پوست چروک نمیشه؟؟ 

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید!