2777
2789
عنوان

بیایین کار زن عمومو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 80 پست
♥️🥺پشیمون شده بودم از حرفم ولی قوت قلب دادین با پیامتون 

نعع چرا پشیمون؟

تو نمونه یه دختر شجاعی ک جلو بی احترامی و حرف زور وامیسته،همینطور قوی بمون و ب خواهرتم یاد بده ک ازخودش دفاع کنه،نباید بترسین خصوصا الان ک پدرومادرت دارن جدا میشن..

روپای خودتون وایستین منتظر نمونین یکی بیاد نجاتتون بده خودتون ناجی خودتون باشین،نزارین بی احترامی اولی بشه دهمی همونجا تو نطفه خفش کنین. همین صبر کردنا زنعموتو پررو کرده انقد گستاخ شده ک بخودش اجازه همچین گ.وه خوریو داده.

خدایا هیچوقت تنهامون نزار..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم قبلا تو خونه مامانبزرگم میخواست با دخترعموم دعوام شه ولی نزدمش زدن خوب نیست ولی جواب توهینشو داد ...

منم بخدا سکوت کردم خواهرم هق هق میکرد

اخه ما کاریش نداشتیم که غلط کرده کسی خواهرمو ناراحت کنه 

حیفففف فامیلیم حیف بیشعور میزدم بمیره روانیه انگار

بهتر بود هموت دفعه اول دوم سكوت نميكردي انقد بهت فشار نياد و مودبانه جواب ميدادي نه با پرخاش و وحشيا ...

منم بودم همینکارو میکردم

ادم میگه شاید تکرار نکنه

اسی کم کرده تازه

منم بخدا سکوت کردم خواهرم هق هق میکرد اخه ما کاریش نداشتیم که غلط کرده کسی خواهرمو ناراحت کنه  ...

خیلی دلشون سیاهه این آدما چی بگم من دلم نمیاد به دختربچه اینطوری زهر بریزم دل شکستن هنر نیست مگه آزار دارم والا مازوخیسمه چیه اونو داره زنعموی بی شرفت ببخشید

شما حق داری و زن‌عموت آدم گستاخیه ولی به هر حال می‌تونستی یتیم بودنشو تو روش نزنی. چون اون همچین کار ...

راست میگین🥺😔

ولی بخدا نمیتونم ببینم خواهرم هق هق گریه میکنه همه رو به اتیش میکشم تنها دارایی زندگیم امیدم دنیام همین خواهره فقط

منم بخدا سکوت کردم خواهرم هق هق میکرد اخه ما کاریش نداشتیم که غلط کرده کسی خواهرمو ناراحت کنه  ...

اشتباه کردی سکوت کردی

جواب بی احترامیو همون دفه اول بده

نزار انقد عصبیت کنه ک دست بزن پیدا کنی

بهرحال اون چکیم ک خورده نوش جونش

ولی دفه بعد حواستو جمع کن

واینکه باهاش قطعه رابطه باشین،هرجا بود نرین..هرجا بودین اون اومد سریع پاشین برین..

یاد میگیره دره دهنشو چفت کنه

خدایا هیچوقت تنهامون نزار..