2777
2789
عزیزم تو از این روغن استفاده کردی؟ من ریزش داشتم خریدم ولی نمیدونم خوبه یا ن گفتن گرمه ممکنه نسازه ...

عزیزم بزن خیلیی خوبه مادرم نتیجه دیده یکی دو هفته ای میبینی نتیجه رو

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
عجیب نیس.. جلوموهاشو فقط کوتاه میکنم وقتایی ک میاد توچشمش و اذیتش میکنه. قشنگ شونه میزنم به سمت پای ...

رشد میکنه عزیزم نگران نباش

خودتون چرا میرید آرایشگاه ابروتون رو مرتب میکنید؟چون رشد میکنه دیگه :))

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی فداتشم واقعا برام سوال بود 

پس استفاده میکنم

عطار خیلی تعریفشو کرد گفت بجا روغن کرچک اینو ببر بهتره و اینا اما اینجا خیلی بدشو گفته بودن

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

مادرتون چطور استفادش میکرد چقدر میذاشت بمونه و اینا؟

مرسی فداتشم واقعا برام سوال بود  پس استفاده میکنم عطار خیلی تعریفشو کرد گفت بجا روغن کرچک این ...

نه عزیزم حیلی خوبه استفاده کن جواب میبینی انشالله

مادرتون چطور استفادش میکرد چقدر میذاشت بمونه و اینا؟

عزیزم قصنگ به ابرو مالشش بده حدود نیم ساعت یه ساعت بزاری اوکیه

عزیزم قصنگ به ابرو مالشش بده حدود نیم ساعت یه ساعت بزاری اوکیه

مرسی عزیز دلم  بوس بهت😘

2790
2778
2791
2779
2792