2777
2789
عنوان

دختر بی وفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1645 بازدید | 134 پست
نه من دیگه آن نمیشدم  این بی توجهی و بی اهمیتیش نسبت بهت بده  بلاکش کن بزار بره  م ...

یه خانم دکتر ی چیز خوب نوشته بود ک آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود ک با تمای بدی های ک دیدن یاد نگرفتن آدمای بدی باشن...پس چجوری میخای ک من بد باشم

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....
دلم نمیاد بلاکش کنم ولی دیگه قبولشم نمیکنم درستکه اونی بدی کرد و رفت ولی من دیگع نامرد نیستم ک چتارو ...

مهربون نباش لیاقتش و نداره 

وقتی خوشحالی با ریتم آهنگ ارتباط میگیری ‏-وقتی ناراحتی با متن آهنگ ارتباط میگیری.🌚🦋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه خانم دکتر ی چیز خوب نوشته بود ک آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود ک با تمای بدی های ک دیدن یاد نگرف ...

🥲ارزو های کوچیک من براورده نمیشن ولی امیدوارم این قسمت تو بشه

وقتی خوشحالی با ریتم آهنگ ارتباط میگیری ‏-وقتی ناراحتی با متن آهنگ ارتباط میگیری.🌚🦋
مهربون نباش لیاقتش و نداره 

قلب پاکی دارم نمیذارم با کینه توزی خراب بشع رفت خدا بهمراهش خدا کنه از من بهتر گیرش بیاد اگع باشع

🥲ارزو های کوچیک من براورده نمیشن ولی امیدوارم این قسمت تو بشه

ی دل شکسته آرزویی نداره خانم دکتر امیدوارم ب آرزوهات برسی خودتو نباز محکم وایسا

قلب پاکی دارم نمیذارم با کینه توزی خراب بشع رفت خدا بهمراهش خدا کنه از من بهتر گیرش بیاد اگع باشع

گیرش نمیاد کارما میزنه به کمرش 

الهی امین😂(از ته دل نگفتم ناراحت نشو)

گیرش نمیاد کارما میزنه به کمرش  الهی امین😂(از ته دل نگفتم ناراحت نشو)

بخاطر ی بی لیاقت خانم دکترو ناراحت نمیکنم....پشیمون میشه شایدم شده روش نمیشه برگرده اینو حس میکنم

بخاطر ی بی لیاقت خانم دکترو ناراحت نمیکنم....پشیمون میشه شایدم شده روش نمیشه برگرده اینو حس میکنم

شما لطف داری نسبت به من🦋

امیدوارم همینطور باشه

ممنون چجوریاس هم دکتری هم متاهلی هم سنت کمه آخه تو ۱۸سالگی ندیده بودم همچین چیزی

نه محصلم کنکور دارم امسال واسه همین نوشتم دکتر اینده 

اون متاهلم بودم دیگه نیستم نامزد داشتم...💔

سن کم تاحالا ندیدی کسی ازدواج کنه؟

شما لطف داری نسبت به من🦋 امیدوارم همینطور باشه

خاهش میکنم خانم دکتر دردو بلاتون بخوره تو سرش هر جا ک هس

نه محصلم کنکور دارم امسال واسه همین نوشتم دکتر اینده  اون متاهلم بودم دیگه نیستم نامزد داشتم.. ...

خب پس پتانسیل دکتر بودنو داری معلومه...یعنی جدا شدین؟تو این زمونه ازدواج سن پایین خیلی کم پیش میاد