لطفا دختر خانما ج بدین🙏یبا ی دختره دوست شدم یکم باهم حرف زدیم بهش وابسته شدم یدفع رفتتت تا ۴ماه بعد چهار ماه برگشت ک بفکرت بودمو از این حرفا ی شب باهم حرف زدیم دوباره رفت تا دو ماه منم هر ثانیه بفکرش بودم هر روز هر شب برج ۱۰بود برگشت ۳روز باهام حرف زد گفت گوشیش رو دزدیدن ب رفیقمم پیام داده بود ک شمارمو ازش بگیره گریه و زاری کرد نزدیک بود خودمم گریه کنم بخشیدمش بخدا دوباره رفت تا برج ۳پارسال دوباره برگشت خیلی اذیت شدم در حدی ک فقط ب عکساش نگاه کردم بعضی وقتام گریه،وقتی برگشت همش ناراحتی میکرد ک منو ببخش اذیتت کردم ولی اینقدر دوسش داشتم ک برام مهم نبود هشتم برج ۳بود رفتتتت تاااااا الان ک ۱۰ام سال جدیده همش بفکرشم استورهای شاد میذاره انگار ن انگار ک منی وجود دارم یکی دلتنگشه الان از خانما میخایم چون هم جنس هستین شاید بفهمین دلیل این اومدناو رفتنا چیه؟؟؟؟😔
دختر مو طلایی وقتی ببینی کسی ک از جونت براش مایه گذاشتی ولی اون درک نکردو رفت زیر پای بقیه و برگشت و ابراز پشیمونی کرد بهترین حس رو بهت میده کینه ای نیستمااا ولی با برگشتنش میتونم ب خودم بگم اشکال از من نبوده ک رفته مقصر خودش بوده و اینکه اعتماد بنفس تو بر میگردونی
یعنی اونم بعد از رفتن من این حس بهش دست داده..💔 ولی این وب هت بگم اون میدونه هر موقع بیاد تو هستی ...
رفتن داریم تا رفتن مال من فرض کن از ساعت۱شب تا۶صبح باهم حرف بزتی دیگه غیب شده تاالا استورهاشو میذاره کاراشو انجام میده انگار ن انگار منم وجود دارم ولی یبارم با ی پسره لایو دونفره گذاشته بود عکسای همدیگه ام لایک و کامنت میذارن حسم بهم میگه ی چیزی بینشون هس ولی خداشاهده دوست ندارم باور کنم خودمو زدم ب کوچه علی چپ...ن دیگه دختر موطلایی بخششم یبار دوبار حدی داره بخدا اینقدر تنها شده بودم ک ی آهنگ غمگین گذاشتم اشکام جاری شدن بی دلیل،من دیگه منتظرش نیستم 😔چ پیامهایی ک از سردی پاسخ ج پاک شدن
نه من دیگه آن نمیشدم این بی توجهی و بی اهمیتیش نسبت بهت بده بلاکش کن بزار بره م ...
دلم نمیاد بلاکش کنم ولی دیگه قبولشم نمیکنم درستکه اونی بدی کرد و رفت ولی من دیگع نامرد نیستم ک چتارو برای پسره بفرستم اون بد کرده تقاصشم یجوری میده دنیا دار مکافاته