2777
2789
عنوان

بارداری من

264 بازدید | 12 پست

سلام من دو روزه فهمیدم باردارم. اول با بیبی چک بعدم پنجشنبه رفتم آزمایش. بتام 910 بود. نرماله ب نظرتون؟

الان کمر درد دارم. همش دوس دارم دراز بکشم دل درد هم گاهی دارم ولی بیشتر کمردرد اذیتم میکنه. خطرناکه بچه ها؟

پسرم دنیامه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارکه.نه خطرناک نیس یه چیز عادیه

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

به نظرم به خودت تلقین کردی که حالت خوب نیست. 

یه نصیحت از من. تا میتونی ناز کن و جلو شوهرت خودتو بزن به مریضی و بگو فلان چیزو میخوای. چون تو بارداری همه کار میکنن بعد وقتی بچه به دنیا میاد همه توجه ها میره سمت بچه هیچکس به فکر شما نیست دو ساعت.بیشتر بخوابی متلک میندازن. بعدا میسوزی چرا ناز نکردی

دلم درد میکنه  میترسم.پنج روز گذشته بود از پری عزیزم.عدد بتام خوبه/

منم عزيزم از يك هفته بعد اقدامم كمرمداره ميشكنه الانم ١ روزي از موعدم ميگذره ولي بي بي منفي هست 

فقط ميدونم كه اين درد ها تا جايي كه از طاقت خارج نباشه مشكلي نيست مخصوصا اگه بارداري اول باشه نگران نباش انشاالله كه به سلامتي بغلش بگيري 

❤خدا جونم لطفا حواست به منو ني ني باشه❤لطفا واسه سلامتي ني ني من صلوات بفرستين🙏🏻
به نظرم به خودت تلقین کردی که حالت خوب نیست. یه نصیحت از من. تا میتونی ناز کن و جلو شوهرت خودتو بزن به مریضی و بگو فلان چیزو میخوای. چون تو بارداری همه کار میکنن بعد وقتی بچه به دنیا میاد همه توجه ها میره سمت بچه هیچکس به فکر شما نیست دو ساعت.بیشتر بخوابی متلک میندازن. بعدا میسوزی چرا ناز نکردی

دلم میخواد ناز کنم چون واقعا هم درد دارم  

پسرم دنیامه
کمرم خیلی درد داره سرکارمم همش پله اس. گفتم دییگه نمیرم سرکار.بچه و سلامتیش مهمتره

شماهمونی که سرکاررفتی دوست نداشتی؟؟دردش درحدگرفتگی های پریوده خیلی اذیت کننده نیست نگران نباس