2777
2789

کلا دو ساعتم نیس راه افتادیم میگه خوابم میاد تو پارک زیرانداز انداخته خوابیده 😐منم نشستم میگه یک ساعت دیگه بیدارم کن 

حوصلم سر می‌ره 🤕این چه وضعشه 😭

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
شاید برا شب داره خودشو آماده میکنه  یکی از کاربرا گفته بود تا از مسافرت برگشتیم شوهرم درخواست ...

عقدیم میریم خونه خودمون هر کدوم 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
بوسش کن یکم کرم بریز اگ فضا خلوته😂

ن بابا ملت هستن 

2804

من باشم خودمم کنارش دراز میکشم میخوابم یه چیزی میکشم روم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خب بزار بخابه موقع رانندگی خابش بگیره خطرناکه توم پاشو یه چرخی بزن با بخاب کنارش😐😂

من روم نمیشه جلو ملت بگیرم بخوابم 

کجا برم پارکه چیزی نیس ک👩🏿‍🦯

من باشم خودمم کنارش دراز میکشم میخوابم یه چیزی میکشم روم

که چی 

2805
تو رانندگی میکردی ایشون بخوابه  رابطتون در چه حاله؟ همچنان همونجور؟

من تو جاده رانندگی نمیکنم 

2801