یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
پرسید حضورش به چه ماند ؟ گفتم مانند آدمی در غربت 🥲که به زبان مادری ات سخن میگوید❤️ میگم خدایا اگه قراره این 👤👩❤️💋👨برا من نباشه🥲 نباشه پس همو بهتره پیش تو باشه😒⚰️🕯🥀😐والا😂 به قول فروغ فرخزاد 🤍من قربان مردمک های بی قرار چشمهایت بروم، قربان غم و شادیات بروم، تو چه هستی که جز با تو آرام نمیگیرم حتی جای پایی از تو در خاک برای من کافیست🥲🥹❤️ https://harfeto.timefriend.net/17293677314543 اگه از حالم بپرسن این روزا همینقدر بگم که وجودم پر درده تنم بی جون و قلبم خسته اس پر از اضطرابم از این سرنوشت نامعلوم ازین راهی که انتهای هیچ چراغی روشن نیست پر از سیاهیه راهی که هر بار منو زمین میزنه ولی باز من بلند میشم چشمامو میبندم و میخندم حتی با قامت خم با چشای خیس و دلی پر غم 🖤 بمونه یادگاری از روزایی که جز قوی بودن راهی نداشتم ... دوست خوبم اگر چشمت به این نوشته های من خورد تنها چیزی که ازت میخوام اینه برام دعا کنی برای خودم زندگی و آرزوهام 💚میدونی آخه من به دعا با دل پاک شما خیلی اعتقاد دارم لطفا تو دعاهات منو فراموش نکن 🙏🏼 الهی که تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...