2777
2789
عنوان

روتین پوستی

1029 بازدید | 13 پست

سلام من پوست صورتم خیلی جوش میزنه مخصوصا جوش های ریز و زیر پوستی اما پوست چرب نیست بجز بینی و پیشونیم تا الان روتین منظمی نداشتم اما از ماسک های خونگی زیاد استفاده کردم و جواب نگرفتم اگر کسی راه حلی یا روتین مناسبی بلده لطفا بهم بگه ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمتش یکم مناسب تر باشه اوکیه اما فقط جواب بده

تو روتینت یه شوینده خوب داشته باش مثه شویند سراوی یا کوزارکس که کوزارکس ۸۰۰تومنه سراوی۱تومن

ابرسان خوب که میتونه سراوی یا اوردینری باشه

و نیاسینامید اوردینری یا اینکی لیست که حدود ۸۰۰تومنه

اسنس حلزون کوزارکس هم که از واجباته۹۰۰تومن

و حتما حواست باشه اصل باشهههه

Catch me if you can, Mr Holmes👨‍❤️‍💋‍👨🙂‍↔️
چه روغنی میزنی؟ و واقعا جواب میده؟

اره مثلا روغن نارگیل میزنم پوستم سفت میشه صورتم پر میشه میزنم به لبم رنگش واقعا تغییر میکنه بزرگتر جلوه میده.روغن خراطبن میزدم معرکه بودم پوستم میشد ایینه و حجیم 

یه شوینده مناسب داشته باش صورتت رو صبح ها وشب ها با این شوینده بشور

دوم روی خود جوش ها و زیرپوستیا به صورت نقطه ای سالیسیلیک اسید بزن (فقط به جاهایی که چربه بزن اگه کل صورتت چرب نیست سالیسیلیک اسید پوستو خشک میکنه) سوم اینکه وقتی زیرپوستی ها روی پوست اومدن و خشک شدن و درمان شدن ، یه مرطوب کننده سبک و بدون چربی بزن و این روتین رو داشته باش که دیگه ایشالا پوستت بی آب و حساس به جوش نشه

ماسک خونگی یا روغن هم نزن بدتره

محصولات سراوی بی نظیره درسته بیشتر داری پول میدی ولی واقعا درست خرج شده پول ادم 

ایرانی اشغال یا فیک میخری بعد هیچ نتیجه ای نداره پوستتم بدتر خراب میکنه 

فقط سراوی هم تقلبی داره من خودم یکی دو بار از چنتا پیج خریدم تو اینستا فیک فرستادن مرجوع کردم 

الان یکی دو ساله از یه سایت هست به اسم سراوی ایران که نمایندگی سراویه میخرم

تو گوگل بزنید سراوی ایران یا نمایندگی سراوی میاد

جنس های دیگه هم داره من اوردینری و کوزارکس هم از اینا میگیرم همون باز خیال ادم راحته اصل میفروشن فقط 

چند نفر دیگه هم من گفتنم سراوی گرفتن خیلی راضی بودن 

هر چند من فقط توصیه کردم باز خودتون هر تحقیقی لازمه بکنید میتونید زنگ بزنید مشورت هم بگیرید که چه محصولی براتون مناسب تره