2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم قد خوبه ولی نمیدونم چرا پسرای قد بلند سمت ما نمیاد من  ۱۷۰ ام تو خاستگارام بیشتریا قدشون از خدم کوتاه تر بود ۱۶۴ ،۱۶۸ ، اینا بقیه هم رنج قدیه خدم بود اما دوستام ک کوتاه ترن دوس پسراشون ۱۹۵ ، ۲ متر اینان 

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

اره خیلی موعدب و باشعوره ولی حیف من قد بلند  دوس دارم

قد بلخره عادی میشه و برای رسیدن به یه چیزایی باید از چیزای بی ارزش و کم اهمیت مثل قد بگذری قدتون خیلی هم بد نیست 

پشت تلفن بپرس قدشونو اگ دیدی کوتاه ترن نزار بیان اصلا

پشت تلفن میپرسم و جالبه اسی اونا از من مصمم ترن هم گوشیو بر میدارم نمیگن دختر کجاییه اعتقاداتش چیه تحصیلاتش چیه میگه قدتون چنده؟ بعد ک‌میگم ۱۷۰ میگه پسر ما ۱۶۴ عه😂😐 نمیدونم چرا پسرای قد بلندی ک قدشون ب ما میخوره میرم خاستگاری دخترای قد کوتاه تر مثلا توی دانشگاه ما خیلیا با هم ازدواج کردن و دوست شدن ک قد پسره کلی بلنده اما دختره کوتاه اونوخ پیشنهادهای من همه از من کوتاه تر یا هم قد من بوده البته الآنم ک نامزد کردم 

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی