تنها_اما_با_خدا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 1864 عنوان توصیه ی تجربی ها به .. 721 بازدید | 14 پست من که سال نهمم میخوام برم دهمو تیزهوشان درس میخونم کی شروع کنم جدیتابستون نهم به دهم چیکار کنمتفریحاتتون چیه بین درسچقد باید بخوابمورزشو میتونم ادامه بدم؟ همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه 1403/01/10 | 14:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ey_babaa عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 15088 اره عزبزم ورزشت رو بزار به عنوان تفریح از سزوع دهم جدی بگیر موفق باشی درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
ریدبرگ۴ عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 1075 ورزش رو تو سال های یازدهم و دهم میتونی از دهم شروع کن ب تست زنی و کلاس خصوصی و حضوری برو ازمون زیاد بزن مرور هم زیاد بکن #کاربر آقا #این چجور خدایی که نه میفهمه منو نه میشه باهاش خوش و بش کنم؟! #الله ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!الله برسون علف...
تنها_اما_با_خدا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 1864 اره عزبزم ورزشت رو بزار به عنوان تفریح از سزوع دهم جدی بگیر موفق باشی ممنونمتابستون نهم به دهم درسارو پیش خونی نمیخاد کنم؟ همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
za1383 عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 762 شروع جدی نداشته باش سال دهم روزی 5 ساعت بخونی عالیه حتما کنار درست تست کار کن و تابستون دهمت کل دهمت رو جمع کن یازدهم روزی 6 یا 7 ساعت عالیه و دوازدهم روزی 8 ساعت با استمرار برو جلو با استمرار بری جلو موفق میشی 🙂میجنگم اما التماس هرگز نمی کنم
ey_babaa عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 15088 ممنونم تابستون نهم به دهم درسارو پیش خونی نمیخاد کنم؟ عزیزم پیش خونی کنی خیلی عالیههه درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
تنها_اما_با_خدا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 1864 شروع جدی نداشته باش سال دهم روزی 5 ساعت بخونی عالیه حتما کنار درست تست کار کن و تابستو ... ممنونمیعنی تابستون نهم به دهم کاری نکنم پیش خونی ای چیزی ؟ همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
تنها_اما_با_خدا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 1864 عزیزم پیش خونی کنی خیلی عالیههه مرسی عزیزم حتما انجام میدممدرسمونم کلاس تابستونی میذاره که سالای بعدو خودکار پیش خونی کنیم همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
za1383 عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 762 ممنونم یعنی تابستون نهم به دهم کاری نکنم پیش خونی ای چیزی ؟ میتونی عزیزم پیش خوانی کنی در حدی که بفهمی چی ب چی هست ولی زیاد لزوم نداره 🙂میجنگم اما التماس هرگز نمی کنم
ey_babaa عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 15088 مرسی عزیزم حتما انجام میدم مدرسمونم کلاس تابستونی میذاره که سالای بعدو خودکار پیش خونی کنیم عزیطم میتونی راحت دو رقمی بیاری بیصتر تیز هوشاتی ها دو رقمی و سه رقمی در میان درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
تنها_اما_با_خدا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 1864 میتونی عزیزم پیش خوانی کنی در حدی که بفهمی چی ب چی هست ولی زیاد لزوم نداره ممنونممممم همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
تنها_اما_با_خدا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 1864 عزیطم میتونی راحت دو رقمی بیاری بیصتر تیز هوشاتی ها دو رقمی و سه رقمی در میان ایشالا خدا از دهنت بشنوه همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
۹۰۲۰ عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 16786 موفق باشی عزیزم انشاءالله به حق این ماه عزیز توکلت بخدا خدایا شکرت🙏
تنها_اما_با_خدا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 1864 موفق باشی عزیزم انشاءالله به حق این ماه عزیز توکلت بخدا ممنونم عزیزمممم همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه