pari790 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 498 عنوان بادکش زیر شکم 80 بازدید | 5 پست سلام خانما اگه کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه دکترم بهم گفته یک روز در میون بادکش زیر شکم انجام بدمحالا نمیدونم چجوری دستگاه باد کش بخرم راحته؟ 1403/01/10 | 13:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6920 من دستگاهش روخریدم سردانجام میدم خوبه مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
pari790 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 498 من دستگاهش روخریدم سردانجام میدم خوبه فرق سرد و گرم چیه
delaram1376 عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 18152 من انجام میدادم ولی پیش کسی دستگاه نمیخواد ک اگه واسه رحم و ایناس بادکش گرم باید بذاری ، همونا ک آتیش میگیرن تو لیوان شیشه ای سریع میذارن اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6920 فرق سرد و گرم چیه گرم بالیوان و۱تیکه آتیش کوچیکسردهمین دستگاه بادکشهای بیرون مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......