2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا گفت دختر ولی همه بهم میگن پسره نمیدونم چرا من خودم خیلی دختر دوست دارم میترسم کار سونو گرافم خوب ...

عزیزم منم عییین شمااااا

تازه دو روزه فهمیدم بچه م دختره 

کل این پنج ماه بارداری همه بهم میگفتن بچه پسره 😅چمیدونم چون شوری میخوری شکمت فلان طوره صورتت اینجوریه 

از قضا یکی از اشناهامون با من باردار شد 

برای اون توی آن تی تشخیص دختر دادن و همچیش برعکس من بود از نحوه شکمش تا ذاعقه غذاییش ...

منم گفتم خب حتما واسه من پسره 

رفتم سونو کفت دختره 😍

پیشاپیش رفتم براش گردنبند گرفتم 😂😅

الان میگم نکنه سونو اشتباه گفته باشه 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
عزیزم منم عییین شمااااا تازه دو روزه فهمیدم بچه م دختره  کل این پنج ماه بارداری همه بهم میگفت ...

عزیزم مبارک باشه انشالله خوش قدم باشه خدا کنه دیگه اشتباه نشه نی نی هامون همون دختر بمونن😍

عکس کف دستت رو بزار

بلدی بگی؟؟؟

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻