2777
2789
من دارم میرم توی نوزده هفته 😅 باور کن یا جفت مون غافلگیر میشیم بچه پسر میشه😂 یا تا تهش دخترامون ...

😂🤣🤣🤣 ایشالله سالم باشن😍🥰😘به شوهرم گفتم همه میگن پسره ،برگشت گفت وای خدا نکنه🥺😂گفتم دلت میاد هرچی باشه فقط سلامتیش مهمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂🤣🤣🤣 ایشالله سالم باشن😍🥰😘به شوهرم گفتم همه میگن پسره ،برگشت گفت وای خدا نکنه🥺😂گفتم دلت میاد ...

دقیییقاااااا همین طوره 

فقط سلامتیشون مهمه 😁

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
آنومالی به شما چی گفت جنسیت رو؟؟

گفت دختر 🙃

ولی از بس دور و اطرافم دیدم سونو گفتن دختره ولی تهش پسر شده میگم نکنه بچه منم پسر شه 

مثلا جاریم تا نه ماهگیش گفتن دختره 

بیچاره کلی وسایل دخترونه خرید 

تا به دنیا اومد دیدن پسره 

باور کن برادر شوهرم بیمارستان و گذاشته بود روی سرش😂

که بچه من دختر بوده چرا پسر دادین بهم نکنه بچمو عوض کردین 😂😂😂هرچی میگفتن بچه تا دنیا اومده نشون مادر دادیم  مادرش دیده که پسره باز قانع نمیشد😆

اخه میگن بیضه بچه گاهی بالاست توی سونو خوب دیده نمیشه برای همین فکر میکنن دختره 

گفت دختر 🙃 ولی از بس دور و اطرافم دیدم سونو گفتن دختره ولی تهش پسر شده میگم نکنه بچه منم پسر ...

بسلامتی عزیزم هر چی باشه ❤️ منم قبل عید وقت نبود که برم سونو جای خوب ،همین جوری رفتم پیش یه خانم دکتر جوان هم بود،ولی برای انومالی میرم یه جای معتبر که تعریفشو زیاد شنیدم،منم دیدم خیلیا جنسیت رو اشتباه میگن 

واییی 😂🥴🤣🤣🤣🤣فقط برادر شوهرت😂😂آخرش وسایلو چی کرد؟؟؟؟

هیچی دیگه بچه رو با پتو صورتی بزرگ کردن 😂

تا یکماه برادرشوهرم سمت بچه نمیرفت 😂

کم کم که عادت کردن رفتن واسه پسرشون خرید کردن 

چمیدونم لباس آبی و پتو بنفش و