2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یکی از دلایلش همینه 

اصلا همچین چیزی وجود نداره فقط و فقط رابطه جنسی با فرد مبتلا باقی موارد ۱ درصد امکان انتقال دارن چون این ویروس تو خارج از بدن فقط یک دقیقه زنده ست

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....

همش تاثیر این فیلم های مبتذل هست 

دقیقا خسته م کرده بخدا یه فانتزیایی داره ادم حالش بهم میخوره بنظرت با یه بار رابطه ی دهانی با توجه به اینکه ایشون علائمی نداره من دهانی گرفتم؟

وقتی مجبور میکنه کدوم زنی خوشش میاد من متنفرم از اینکار

دیگه حیوان صفته واقعااون موقع حالت بهم نخوردحالت تحوه نشدی اگه واقعابدمیادروش بالابیارتابفهمه نبایدمجبورت کنه توهم خودت تودرمان کن تااونجوری که خداصلاح دونسته رابطه داشته باشی واینکه ارضابشی چون بدنت نیازداره مثلاالان تورابطه دهانی ارضاهم میشی 

انشاالله که چیزی نیست ماه رمضون کمتر میشه رابطه های جنسی معمولا

من اصلا دیگه نمیذارم رابطه داشته باشیم چون چندماهه خونه رو ول کرده رفته فقط میاد سر میزنه

دیگه حیوان صفته واقعااون موقع حالت بهم نخوردحالت تحوه نشدی اگه واقعابدمیادروش بالابیارتابفهمه نبایدم ...

اصلا حالم از رابطه میخوره من از رابطه ی دهانی متنفرم ولی مجبورم کردم اونم وقتی تازه از دکتر برگشتیم حالم بد بود گفت من که ندارم