2777
2789
عنوان

پسر داییم

3180 بازدید | 36 پست

خب داستان از اینه که یه شب رفتیم کنار سال با خالها و دایا منم رفتم قدم بزنم بعد پسرداییم اومد دنبالم خیلی نگام میکرد خودمو زدم به اون راه همین جوری داشتیم راه می رفتیم یهو بهم گفت عسل خیلی عوض شدی الکی بهش گفتم چی گفتی نفهمیدم گفت هیچی(تقریبا دو سال میشه گذشته).

ماه گذشته رفتیم خونه باغ غروب بود رفتم بیرون عکس بگیرم بعد صدام زد گفت بیا بشینیم پیشه درخت رفتیم نشستیم بعدش بهم گفت دوست دارم صبر کن 20سالم بشه میام میگیرمت.اینم گذشت تا امروز

امروز پیشمون دعوت بودن همه داخل حیاط نشسته بودن من داخل بودم داشتم ظرفارو میزاشتم توی کابینت اومد یهو لپمو بوس کرد بهش گفتم نکن زشته گفت اره نمیشه هم اینکه دو سال ازم بزرگتری هم اقوامیم🥺یجوری شدم گناه داره خیلی پسر خوش قلبو مهربونی هست🥺برام یه جعبه کاکائو خرید😋🥺

نمیدونم چیکار کنم 

تازه هم بهم پیام داد

یه چیزی رو میدونی گفتم چی گفت خیلی دوست دارم  

فقط گفتم فدات

نمیدونم چیکار کنم شما بگین🥺✨

منم دوسش دارم هرچی باشه پسرداییمه اما بازم نمیدونم هوووووف 

داخل گوشیش اسممو my love سیو کرده🥺

بیخیال

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تغییر هورمون هست

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

2790
2778
2791
2779
2792