2777
2789
عنوان

امشب شب قدره

507 بازدید | 55 پست

برای جوونا مریضا زندانیان حاجت دارا مستاجرا نیازمندا هر کسی که بچه میخواد خونه و ماشین میخواد عشق میخواد وهر اون چیزی که تو دلش دعا کنید بهش برسه تو این شبهای عزیز سرنوشت ی سالمون نوشته میشه برای منم خیلی دعا کنید عزیزا ♥️🕋🤲🏻🥺😍😔🤍💋 

حالا بگید شب قدر چ اتفاقایی رخ میده ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

التماس دعا🥺

من؟! غم‌هستم‌با‌کمی‌انسان .               عاشقِ‌کتاب‌و‌شعر ؛ توی‌تاپیکای‌‌شعر‌و‌کتاب‌تگم‌کنین:))       یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟:)💜
ای خواجه چه جویی ز شب قدر نشانی هر شب شب قدر است اگر قدر بدانی

هر شب شب قدره؟!!

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

میشه هرکی این کامنت من رو میبینه دعا کنه به هدفم برسم و در اینده زندگی خوبی داشته باشم

انشالله همگی حاجت روا شید

حالم بدهه  

که داند به جز ذات پروردگار،که فردا چه بازی کند روزگار🌱.

میشه هرکی این کامنت من رو میبینه دعا کنه به هدفم برسم و در اینده زندگی خوبی داشته باشم انشالله همگی ...

الهی بحق امیرالمؤمنین علی علیه السلام بحق پهلوی شکسته خانم فاطمه زهرا بحق اقا امام زمان حاجت روا بشید 💋♥️♥️