2777
2789
جوابشم دادم دوست🗿

یکی معنی کنه نمیدونم معنی دوست چیه الان اینی که گفتی چیه اونی من گفتم اصن چه معنی میده اههههههههههههههههههههههههههه مغزم داغ کرد

سلام من مستر فایترم : پسر کی درامر کی پاپر و اوتا کویی و گیمرم وعاشق برنامه نویسی هک نفوذ و امنیت سایبریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رگ به رگ نشی🤌🏽😂

شدمممممممممممممممممممممممممممممممممم اههههههههههههههههههههههههههههه

سلام من مستر فایترم : پسر کی درامر کی پاپر و اوتا کویی و گیمرم وعاشق برنامه نویسی هک نفوذ و امنیت سایبریم
ایییییییییییییح

اوحححححححححححححححححححححححححح پارازیت: تو نوزده میرم و چند روز دیگه تولدم ولی انگار چیز خاصی نیست  

اره کنکور دارم دیگه چیز دیه وقت نمیشه

داش پروفت چرا دخترونس

#کاربر آقا    #این چجور خدایی که نه میفهمه منو نه میشه باهاش خوش و بش کنم؟!     #الله ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!الله برسون علف...
عیو بنده یک عدد پابجی پلیرم😌

پاپجی پلیر میدوصم ایوووو قبلا خیلی بازی میکردم ولی الان فقط رو کنسول کالاف پلی میدم

داش پروفت چرا دخترونس

پسره بنده خداااااااااااااااااااا