2777
عنوان

لابیاپلاستی

3853 بازدید | 60 پست

کسی انجام داده ؟ حستون برای رابطه جنسی از بین نرفت ؟ چون میگن احساس جنسیو خراب می‌کنه. 

درد داشت ؟ راضی هستید ؟ 

بگید لطفاً. 

سه ساله دوس دارم انجام بدم میترسم. 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من انجام دادم ولی مجردم ولی خب تمام نواحی لابیا هام و کلیتوریس حس داره خالن هم انجام داده میگه تغیری نکرده 

درد هم فقط یکی دوساعت اول اگه با لیزر انجام بدی 

و بله راضیم

من انجام دادم ولی مجردم ولی خب تمام نواحی لابیا هام و کلیتوریس حس داره خالن هم انجام داده میگه تغیری ...

چند سالتونه پیش کی انجام دادید 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

خواهشا خودتونو تو این دکون بازار دکتری های زنان نندازید

عوارض داره واقعا...یعنی این که به مردم حس کمبود سر وزن و بینی و ...هزار تا چیز دیگه وارد میکنن کافی نبود که الانم گیر دادن بیا ناقصت کنم خوشگل بشه

کی گفته اصلا چه شکلی خوشگله؟تو لذت نبری دیگه که خوشگل بشه؟

خواهشا خودتونو تو این دکون بازار دکتری های زنان نندازید عوارض داره واقعا...یعنی این که به مردم حس ک ...

راست می‌فرمایید عزیزم ، من خودمم از ترس همین چیزا انجام ندادم  

چرا میخوای عمل کنه؟؟ خیلی ریسک داره

عزیزم در حال حاضر تصمیمی برای انجام این کار ندارم. فقط برام جای سوال شد بدونم عزیزانی که انجام دادن راضین یا نه. 

من حقیقتا بهداشت ناحیه تناسلی برام مهم تره تا ظاهرش.