2777
2789
عنوان

عیدم کوفتم شد!

324 بازدید | 19 پست

از شب عید تا الان با شوهرم قهریم

اصلا براش مهم نیست و عین خیالش نیست 

اصلا نمیاد سمتم که آشتی کنیم 

همیشه انگار وظیفه منه 

منم تصمیم گرفتم من پیش قدم نشم الان ۹ روز شده

دیگه دارم نسبت بهش سرد میشم

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر سخت..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ایندفعه تو دیگه کوتاه نیا زندگی مشترک مثه رقصه  یه بار تو کوتاه میای یه بار اون  یه طرف ...

اره اعصابم خورد شد دیگه 

حس میکنم همه چی یه طرفس 

ولی واقعا دارم عذاب میکشم اون اصلا

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
مهمون نداشتین تو این فاصله؟ یا جایی دعوت نبودین که به این بهانه صحبت کنین و بعدش مشکل و حل کنین؟&nbs ...

چرا مهمونی رفتیم مهمونم داشتم 

در حد نیاز حرف میزنیم ولی حرصم گرفته اصلا نمیگه بیا حلش کنیم و …

اره اعصابم خورد شد دیگه  حس میکنم همه چی یه طرفس  ولی واقعا دارم عذاب میکشم اون اصلا

مردا خیلی ریلکسن به حساس بودن خانوما نیستن 

مثلا ما حرص میخوریم گریه میکنیم خودمونوعذاب میدیم ولی اون دغدغش الان سیر کردن شکمشه !!

از اول هرطور عادتشون بدی همونطوری بار میان