2777
2789
عنوان

ورم پا

| مشاهده متن کامل بحث + 5558 بازدید | 128 پست
مجردید؟

اره دیروز فکر میکردم عفونت ادراری دارم کلی قرص انتی بیوتیک مختلف خوردم شب تب کردم رفتم دکتر تبم رفت فشار چیزامم خوب بود پهلوم یکم درد داشت ولی زیاد نه دکتر گفت احتمالا سنگ داری روزه گرفتی اب کم خوردی فشار اومده بهت

کلا روزه میگرفتم اخرشب چیزی میخوردم میخوابیدم سحر بیدار نمیشدم بدنم کم اب شده بود تکرر ادرار گرفتم با پهلو درد

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اره دیروز فکر میکردم عفونت ادراری دارم کلی قرص انتی بیوتیک مختلف خوردم شب تب کردم رفتم دکتر تبم رفت ...

نه روزه فعلا تعطیل تا مشکل بررسی بشه

سونو آزمایش انجام دادید خواستید بفرستید ببینم

بهتره آزمایش ویتامین هم بدید

نه روزه فعلا تعطیل تا مشکل بررسی بشه سونو آزمایش انجام دادید خواستید بفرستید ببینم بهتره آزمایش وی ...

نه دیگه نمیگیرم

شما فکر میکنین مشکلم چی هست؟

راستش میترسم ازمایش رو بدم

من نظرم روی سنگ وکم آبی کلیه در روز چند لیوان آب،چند ایوان چایی مصرف میکنی؟ چند سالتون بود

دکترم دیشب اینو گفت ولی اخه درد سنگ کلیه خیلی زیاده من دردم اونقد نبود 

احساس دستشویی داشتم میرفتم دستشویی خیلی کم میومد بعد خوردم شروع کردم سفکسیم اینا خوردم فکر کردم عفونت ادراری دارم

ادرارم الان خوبه تقریبا

کلا من اب خیلی میخورم ولی ۱۵ روز روزه گرفتم خیلی کم میخوردم حتی سحر بلند نمیشدم حتی اون هفته چشم درد گرفتم چشمامم ضعیف هستن لبامم خشک شده بودن 

دیگه حالم خراب شد از دیروز نگرفتم و دیگه نمیگیرم روزه