2777
2789
عنوان

باحسرت های زندگی چجوری کنارمیاین

93 بازدید | 9 پست

یک خواسته ای که تاته قلبم میسوزه از نداشتنش رو چجوری فراموش کنم و بی خیال شم؟

یه چیزی که نمیشه داشتش هیچ جوره ولی تو مخمه

لطفانپرسین چیه

خیلی دعاکردم نذرکردم نشدکه نشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیالی طی کن تا از بین نری منم واسه یه چیزی تا پیش خدا سوختم اما دیگه بیخیالی طی کردم چون مشکل اعصاب پیدا کردم سرش فقط چیزی عایدم نشد 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

اون چیزی که باعث میشه ما از نداشتنش قلبمون بسوزه در اَصل میخواد ما رو بیدار تر و آگاه تر کنه که درون خودمونو بیشتر ببینیم نه اینکه وابسته ی شرایط و خواسته های بیرونی بشیم...ما از ندیدن وجود خودمون رنج میبریم نه از نرسیدن به خواسته هامون..

ی اخلاق مزخرفی که دارم اینه که به نداشته ها و حسرتام سریع عادت میکنم بقدری ک دیگع برای داشتنشون تلاش ...

اخلاق خوبیه اتفاقا

من برعکسم داشته هام رونمیبینم زومم رو نداشته ها

این که اگر اون خواسته داشته باشیم 

محاله چیزه دیگری نخواییم ...

این که دنیا سرابه

مثل اب شور دریا که اگر جرعه ای بخورید 

باز تشنه تر می‌کنه تا حد ترکیدن.

اینکه باید گذاشت رفت ..

دیر یا زود ..

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

خب بی خیالی هم سخته ته قلبت انگاریه آتیش روشنه

خب پس همینجوری حرص بخور عزیزم دیگه چاره ای نیست کلا کمر همت و بستی خودتو دیوونه کنی

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود