2777
2789
عنوان

از شوهرم خیلی سرد شدم..

| مشاهده متن کامل بحث + 2569 بازدید | 94 پست
ذات پسر اینه که بعد از عیاشی و دوست دختری دختر بیچاره رو ول می کنه به مادرش میگه یه دختر آفتاب و مه ...

واااای 

تو کجا زندگی میکنی واقعا ؟! که ابنقدر طرز فکرت عقب موندست ؟! 

والا من خودم با همسرم یک سال دوست بودیم و بعد یکسال ازدواج کردیم و الانم ۶ ساله که زندگیمون عالیه و هر مشکلی باشه با انعطاف با هم حلش میکنیم 

و همه ی دوستامم که زندگی موفق داشتن همشون دوست بودن اول 

فقط یه مرد عقب مونده و مریض به دختری که چون دوسش داشته باهاش دوست شده انگ‌ مشکل دار بودن میزنه و میره به مادرش میگه براش زن بگیره ، که البته فک نکن خیلی زرنگی چون دوسدختر خودتو ول کردی و دوسدختر مردمو میگیری اخر  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما یه مستاجر داشتیم ، شوهرش خیلی بددل بود زنه خیاط بود یه بار پسره یکی از مشتریاش میاد دمه در لباس ...

طفلک بچه قطعا روی روانش تاثیر میذاره ، متاسفانه اگه این بیماری پارانویید باشه درمان هم نداره فقط میشه با دارو کنترلش کرد

🏃🏻‍♀️

خصلت‌های کلی مشترک است مثل علاقه مادر به فرزند، حالا ممکنه استثنا هم باشه علت بدبینی شوهر اسی هم هم ...

پوشش یه چیزه شخصیه

یه مرد هم گوه میخوره که بخواد نظر بده

غیرت یعنی همسرتو ناراحت نکنی 

خودخواهی کجای سایت گفته ورود آقایون ممنوع شما بهتر جنس مردها را می‌شناسی یا من؟ شوهر اسی چون رفاق ...

اره منم میگم همسن رو میگه با خودش ولی دلیل نمیشه دست روش بلند کنه هرچی با حرف حل میشه آدم میتونه از قافه و حرف زدن یکی بفهمه چطور آدمیه البته گاهی هم اشتباه فکر میکنه و زیادروی میکنه تو خیالاتش

پوشش یه چیزه شخصیه یه مرد هم گوه میخوره که بخواد نظر بده غیرت یعنی همسرتو ناراحت نکنی 

دقیقاااااا

غیرت یه واژه من دراوردی واسه مرداست 

که باهاش کنترل گری و حسادت و افکار پارانوییدیشون رو توجیه کنن

بعضی مردا که میگن مررررد باید غیرت داشته باشه 

یعنی هر چی مرده تو همین خاورمیانه عقب مونده خودمونه ؟!

امریکا و اروپا که به زناشون حق میدن به عنوان یک انسان پوششون رو خودشون انتخاب کنن،

یدونه مرد هم نداره طبق تعریف بعضی مردای عزیز کشورمون  

دقیقاااااا غیرت یه واژه من دراوردی واسه مرداست  که باهاش کنترل گری و حسادت و افکار پارانوییدی ...

دقیقاااا عزیزم

هرتهمتی میزنن به زناشون و کتک میزنن بعد میان میگن غیرت داریم

غیرت رو توی کنترل کردنه زن میدونن

یعنی انقد حالم بده کع فقط میخوام از این خاورمیانه بیام بیرون

دقیقا داشتم به این فکر میکردم شاید بعدا درست شه مثلا مثل فیلمای عاشقانه بشه بعد حتی عاشقش بشه ولی اس ...

متاسفانه قبل ازدواج شرایط گل وبلبل هستش ودختر ساده فکر می کنه بهترازاینو پیدا نمی کنه ،اخه پسر خودشو خوب نشون می ده تودوران اشناییت ونامزدی ،عشق زیاد چشای دخترو کور می کنه دختر هم نشونه های بدخلقی پسرو دوست نداره ببینه ،میگه وای چه باغیرت ومدام بهش فرصت می ده،این اشتباهه آدم بااولین نشونه ها باید اون آدم و از زندگیش حذف کنه

«اللهم عجل لولیک الفرج»
پوشش یه چیزه شخصیه یه مرد هم گوه میخوره که بخواد نظر بده غیرت یعنی همسرتو ناراحت نکنی  

پوشش اگر شخصی بود قانون و اجبار نمی‌شد. پوشش یک امر اجتماعی است. در ضمن توهینت رو گزارش کردم که رسیدگی بشه من اینجام هیچ جا نمیرم، حق اظهارنظر دارم ولی شما حق توهین نداری

توهین یعنی بی منطقی و نداشتن جواب

پوشش اگر شخصی بود قانون و اجبار نمی‌شد. پوشش یک امر اجتماعی است. در ضمن توهینت رو گزارش کردم که رسید ...

محض اطلاعت این حجاب رو مملکت ما به قانون تبدیلش کرده و سیاسیش کرده

شما هم هروقت خواستی حرف بزنی اول ببین در خده طرفه مقابلت هستی یا نه

2790
2778
2791
2779
2792