2777
2789
عنوان

از شوهرم خیلی سرد شدم..

| مشاهده متن کامل بحث + 2567 بازدید | 94 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردها زن های دست نیافتنی رو دوست دارند نباید باهاش دوست می شدی

اصلا هیچ ربطی نداره ما تو فامیلامون ازدواج سنتی زیاد داشتیم و خیلیاش به طلاق کشیده شده

میشه برای سلامتی تودلیم صلوات بفرستی زیبا😍🥹

مردها زن های دست نیافتنی رو دوست دارند نباید باهاش دوست می شدی

صدرا جان اصلا به این موضوع ربطی نداره 

اتفاقا دوستی بهترین راه شناخته اگه ادم عاقل و بالغی باشی

متاسفانه استارتر سن و تجربه ش کمه و نتونسته از دوران دوستی استفاده کنه و نشونه ها رو نادیده گرفته

🏃🏻‍♀️

اگه ادعاش میشه مومنِ چرا با تودوست بوده پس؟؟

الان نری بخاطر مردم یه عمر مجبوری برده باشی پس برو

برو فقط برو اما اگه ب هردلیلی اگه موندی بچه نیار لطفا ادم شکاکه بددهن دست بزندار با بچه. درست نمیشه

آخه ازدواجی که توش کسی مثل شما باید به زور چادری شه معلومه اشتباهه.  واضح بوده اینطوری می‌شه. الانم وقتی ماه اول ازدواج توس خیانت و کتک کاری و زورگویی هست شمی نیست جدایی بهترین کاره. 

ازدواج چند ساله که توش بچه هست و مسائل مالی و خانوادگی پیچیده هست رو باید تلاش کرد یه جوری درستش کرد. ولی چیزی که از اول خرابه رو چرا باید به زور نگه داشت؟

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

اصلا هیچ ربطی نداره ما تو فامیلامون ازدواج سنتی زیاد داشتیم و خیلیاش به طلاق کشیده شده

نمی گم سنتی موفقه

بحثم دوست پسری دوست دختری است 

ابتدای دوستی، دختر باید اصرار کنه ادامه آشنایی با اطلاع خانواده ها و خواستگاری خانواده پسر همراه باشه 

فقط می‌نویسمو میرم 

اول اینکه اگر قرار بود با مشاوره چیزی حل نشه این همه نمی‌رفتم درس بخونن و نمیدونم این همه مراجعه کننده هم نبود ، چون با ذهن شما قابل حل نیست قرار نیست برای اونی که درسشو خونده و بلده هم غیر قابل حل باشه .

دوم اینکه اگر تلاش کردی ، مشاوره هم رفتی و بنا به طلاق شد قرار نیست اتفاق خاصی بیافته ، نگرانیت اگر از حرف مردمه ، مردم همیشه حرف برا گفتن دارن ، در ضمن موقعی که روحت بمیره و افسرده تر بشی اون مردم دارن به گورتم می‌خندن 

سوم خیلیا رو میشناسم که طلاق گرفتن و اولش مثل شما بودن که فکر میکردن نمیتونن بعدش ادامه بدن ، اما بعد گذر از اون دوره روزی هزار مرتبه خودشونو لعنت میکردن که چرا زودتر جدا نشدن ، و خیلی خوش حال بودن از این کار 

سوم اگر طلاق گرفتی فقط و فقط سر خودتو گرم کن برو دنبال مهارت کار هرچی ، برو زندگی کن ، سنت مناسبه برای هرچیز و هر کاری ، نزار جوری بشه که حسرت بخوری و خودتو فوحیش بدی ، الان وقتشه 

طلاق بگیرم اول زندگی همه بهم میخندن

بهتر از اینه تا اخر عمرت خودت چشت گریون باشه

عاقل باش

همون اول که دیدی اینقدر تعصباتش شدیده واسه چی ازدواج کردی اخه 

الانم تا بچه نیوردی خودتو خلاص کن از شر این 

کسی که بخاطر چادر تورو کتک بزنه و بگه خرابی برا تو شوهر نمیشه 

با مشاوره رفتن چی درست میشه

مشاور کارش همینه، بر فرض اگر شوهرت واقعا مشکل داشته باشه که فکر میکنم داره، اونجا متوجه یسری چیزا میشید، در واقع بهتره بگم مشاوره پیش از ازدواج بایستی حتما میرفتید، وقتی میگی به زور چادری شدم، یعنی از ابتدا اصلا اعتقادات تون باهم هماهنگ نبوده و فرق داشتید ، خوب به نظرم انتخاب درستی نبوده ازدواجتون، چون تغییر دادن و تغییر کردن خیلی سخته زورکی نیست که