2777
2789
عنوان

ابراز حس👀👀👀👀👀

98 بازدید | 9 پست

بچها به نظرتون ابراز حس به پسرخاله کار خیییلی غیر معقولیه؟

دوست دارم بدونم نظرتون رو

اینم بگم ک باهم از بچگی بزرگ شدیم و ارتباط خوبی داشتیم...

۱۸ سالمه..👀

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدترین کاره ابراز علاقه به فامیل

خیری توش نیست

من یه مدت پسرخالم بهم پیام میداد ولی عاشقانه و اینا نبود

چت عادی بود

یه روز واقعا حوصلشو نداشتم بهش گفتم دیگه به من پیام نده

رفته بود عالم و آدم رو خبر دار کرده بود گفته بود فلانی به من بی محلی میکنه همه فهمیدن با من در ارتباط بوده فکر میکردن عاشقانه بوده

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اصلا درست نیست

چرا

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

من باشم اصلا نمیگم مخصوصا وقتی فامیله 

همه همینو میگن بهم  میگن ک ممکنه کل فامیل بپیچه و اینکه مخصوصاااا خونوادم شدیداااا حساس😑 پیدونم اتفاقای بدی میفته ولی کاش بتونم حسم و کنترل کنم 

بدترین کاره ابراز علاقه به فامیل خیری توش نیست من یه مدت پسرخالم بهم پیام میداد ولی عاشقانه و اینا ...

اونم همش استوری هامو بخصوص عکسایی ک از خودم میزارم رو ریپ میزنه یا ریکت میده منم ب سرم زده بود این حرکتو بزنم یا غیرمستقیم بگم

همه همینو میگن بهم  میگن ک ممکنه کل فامیل بپیچه و اینکه مخصوصاااا خونوادم شدیداااا حساس😑 پیدون ...

اصلااا همچین کاری رو نکن ببین ب خدا ی مدت دیگه میگی چقدر خوب کردم ک نگفتم حالا کار به فامیل ندارم ولی پسرا اکثرا بی جنبن تا بهشون ابراز علاقه بکنی خودشونو میگیرن دل خودت می‌شکنه تو فامیلم خبرش پخش میشه خودت اذیت میشی 

اصلااا همچین کاری رو نکن ببین ب خدا ی مدت دیگه میگی چقدر خوب کردم ک نگفتم حالا کار به فامیل ندارم ول ...

حرررفات واقعا درسته  با کوچکترین حرفی فاز برشون میدارع 

مرسی فداتشم ک وقت گذاشتی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز