2777
2789
عنوان

دلم داره میپوسه نامزد سابقم!!!

651 بازدید | 33 پست

تو یه سایت با مشخصات فیک عضو بودم فکر نمیکردم نامزد سابقم هم عضو باشه دیدم یه نفر پیام داده رفتم رو پروفایلش عکس خودش بود 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

شوکه شدم بخاطر چیزهایی که گفت دست و پام یخ زده سر درد شدید گرفتم 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه هرکی بوده اسم سابق اومده روش سعی کن بهش فکر نکنی 

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

چی گفت

دو سال پیش نامزد شدیم هزار تومن بهم نداد بازم دوسش داشتم تا اینکه خیانت کرد اونم با یه زن متاهل

کل رابطه مون شش هفت ماه بود ولی با این زن متاهل نزدیک دو ساله تو رابطه هستن فکر میکردم اونم زود رها میکنه ولی چسبیده بهش حتی خودشو با اون زن متاهل، بعنوان یه مرد متاهل میبینه خودشو

چی گفته بود؟

گفت من متاهلم ولی دنبال صیغه میگردم 

خیانتکار نیستم دلیل دارم برای اینکارم

خیلی هم ساپورت عالی میکنم 

.... 

در حالی که دوشیزگی منو گرفت هزار تومن خرج نکرد الان دنبال یه زنه که خرجش کنه

نمیدونم از این بسوزم که خودشو شوهر یه زن متاهل میدونه برچسب متاهل زده به خودش

یا به این بسوزم که اومده یکی دیگه رو پیدا کنه که بهش خرج کنه

خودشم تو پروفایلش نوشته دنبال زنی میگردم که هرز نباشه و فقط مال خودم باشه 

اونم شناخت شمایین اینارو گفت؟

نه من با مشخصات فیک رفتم تو اون سایت