2777
2789

از روزای اول عید پسرا رو داده بودیم خونه ی مادربزرگم قرار شد مدرسه باز شد برگردن پیش ما حالا یهو بابام زد به سرش الان رفت آوردشون منم قاطی کردم محلشون نزاشتم  بابام  گفت شام بریم بیرون همه منم گفتم من نمیام با برادرزاده هات برو که واسشون میمیری برو ببین کی همینا جواب محبتاتو تف کنن تو صورتت بعد بفهمی برادرزاده بچه ی خود آدم نمیشه 

گفت نیا به درک مگه تو چه تاجی تو سرم زدی که از اینا انتظار داشته باشم همین دوتا سگشون به تو شرف داره 

تا حالا نشده بود بابام اینجوری باهام حرف بزنه به خاطر این دوتا توله داره اینجوری میکنه دلم بدجور شکست دیگه دلم باهاش صاف نمیشه تو حرفاش حس کردم ازم متنفره 

احساس میکنم دیگه جای من تو این خونه نیست چی کار کنم الان زنگ بزنم مادربزرگم ؟ 

هز وقت با بابام حرفم میشد خودش میومد از دلم درمی‌آورد ولی این دفعه عمرا بیاد چی ‌‌کار کنم 

خودتم بد حرف زدی 

مدتی بود یه غم بزرگی رو دلم سنگینی میکرد که خدای عادل سبکترش کرد اون تتمه شم خدا حل میکنه و میدونم که درست میشه 🥰😍خدایا هزاران بار شکر 🤲🤲🤲🤲 اذان صبح حیات بخش 🌿خدایا به امید تو 😻💥اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دلم واسه بابات سوخت

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

توام بد حرف زدی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

خودت اول از همه بد حرف زدی. اونم ناراحت شد بدتر گفت

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

یه پدر همیشه عاشق بچه شه عزیز دلم، الان تو و اون ناراحت هستین، ولی مطمئن باش که میتونی درستش کنی🌱

🇮🇷🇵🇸شهید خامنه ای قوی تر از امام خامنه ایست💚🌷ای امت غیور ایران خیابان ها و مسجد هارو هرگز خالی نذارین💚رهبر شهید انقلاب فرمودن: وقتی که مردم وارد میدان می شوند و تصمیم می گیرند، آتش ها را خاموش می کنند، شعله ها را خاکستر می کنند. این اتفاقی بود که این دفعه افتاد؛ بعد از این هم به توفیق الهی اگر چنانچه حادثه ای برای کشور پیش بیاید، خدای متعال این مردم را مبعوث خواهد کرد برای مقابله ی با حوادث، و کار را مردم تمام خواهند کرد. ۱۴۰۴/۱۱/۱۲💚 به آتش کشیدن و شخم زدن اسرائیل و پایگاه های آمریکایی به عهده نظامیان عزیز و جان بر کف، و حفظ کردن سنگر خیابان بر عهده ما مردم✌ اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیها💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز