2777
2789

نه من اصلا سینه ام هیچی اش نشده

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ماهی که حامله شدم یه سینه ام سفت بودیکی نه درحالی که ماه قبلم همینجوری شده بودو حامله نبودم

الان دوروز تاخیر دارم و‌سینهام‌فقط سفت متورم شده ولی درد ندارم نمیتونم تشخیص بدم واسه پریود یا نه

کلا علایم نداشتید ؟تهوع از کی داشتید

تهوع از ۷ هفته نه علائم نداشتم فقط پاهام کرخت میشد

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

تهوع از ۷ هفته نه علائم نداشتم فقط پاهام کرخت میشد

اخه منم هیچ علایم متفاوتی ندارم عین تایم پریودمه از بس بی بی منفی دیدم دلم نیست بزارم الان ۳۰روز شده نشدم معمولا پریودام ۲۶روزس 

اخه منم هیچ علایم متفاوتی ندارم عین تایم پریودمه از بس بی بی منفی دیدم دلم نیست بزارم الان ۳۰روز شده ...

منم ۷ سال اقدام بودم این ماه اقدام نبود سه بار رابطه داشتیم کلا میخواستم برم آی وی اف هیچ علامتی نداشتم به جز همون کرختی پاهام