منم این مشکلو داشتم وقتی مرغ درست میکردم یکی گفت تو توری یا چرخونش بذار بعد تو سینیش آب بریز که وقتی روغن مرغ میریزه بریزه تو سینی بوش زیاد نیاد روغنشم نسوزه
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه
من دوروز مزه دار میکنم جوجه رو بعد از مواد جداش میکنم میریزم داخل ماهی تابه بهش کره یا روغن کرمانشاهی میزنم زعفران اضافه میکنم درش رو میذارم تا آب بندازه بپزه بعد درش رو برمیدارم تا به روغن بیوفته وسرخ بشه خیلی خوشمزه میشه اینجوری