2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

1266 بازدید | 105 پست

همه خانوادم دور هم جمعن.همه افطار خونه پدرمن.بچه برادرم برام عکس فرستاده .ولی نمیذارن من و شوهرم بریم خونشون . از وقتی عکس و دیدم انقد خودمو زدم و گریه کردم که همه جونم رفته شوهرم فقط سعی میکرد جلومو بگیره خودمو نزنم. دارم دق میکنم از دلتنگیه مادرم .چیکار کنم. چطوری راه پیدا کنم به خونه پدرم😭😭😭😭😭

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

کی نمیزاره بری؟!

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
چرا نمیزارن شمازو؟؟؟

پدرم مخالف ازدواج من و شوهرم بود .وقتی ازدواج کردم فقط یه بار اومد خونه مادرشوهرم.منو تحویل داد و رفت.گفت‌خودت تنها خواستی بیا با شوهرت پاتو تو کوچمونم نذار.دلیل مخالفتشان اختلاف سنی ۲۲ ساله منو شوهرم بود

پدرم مخالف ازدواج من و شوهرم بود .وقتی ازدواج کردم فقط یه بار اومد خونه مادرشوهرم.منو تحویل داد و رف ...

عزیزم راضی هستی ؟  

منم خاستگارم ۲۰ سال ازم بزرگتره . نمیدونم قبول کنم یا نه

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم
مثلا ببین نقطه ضعفشون چیه. یه هدیه بزرگ بگیرببربراشون

هرکس و تونستیم واسطه فرستادیم . شوهرم رفت جلو در خونشون دو ساعت سرپا وایسادم با کل و شیرینی من زجه میزدم و در میزدم.حتی در و هم رومون باز نکردن.همسایه ها زنگ میزدن می‌گفت بهشون بگین برن تا خون به پا نکردم

پدرم مخالف ازدواج منو شوهرم بود .وقتی ازدواج کردیم گفت خودت خواستی بیا ولی با شوهرت پاتو تو کوچه هم ...

وا خب راه نشونت داده دیگه 

بدون شوهرت برو 

حتما باید پیرمرد رو دنبال خودت راه بندازی  

یه خانوم مهندس حسابدار خوشگل 🧝🏻♀️ملکه جهنم خودت باش نه گدای بهشت دیگران❌

پدرم😭😭😭😭😭😭دارم دق میکنم . حتی نمی‌ذاره تلفنی با مادرم صحبت کنم😭😭😭😭😭

چرا؟!

کامل بگوتادلداریت بدیم یاراهنماییت کنیم

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
وا خب راه نشونت داده دیگه  بدون شوهرت برو  حتما باید پیرمرد رو دنبال خودت راه بندازی &nb ...

بدون شوهرم کجا برم ؟ چرا غرور مردمو خورد کنم. من بدون شوهرم میمیرم . اون بدون من هیچ جا نمیره .همیشه احتراممو داره . باید من و شوهرمو باهم راه بدن . شوهرم ماهه ماه .ولی من دلم برای مادرم تنگ شده😭😭😭😭😭

عزیزم راضی هستی ؟   منم خاستگارم ۲۰ سال ازم بزرگتره . نمیدونم قبول کنم یا نه

سنت بالاست؟!